MASKİ Genel Mudurluğu, Manisalılara daha hızlı hizmet sunabilmek amacıyla filosuna 11 arac daha kattı. Yeni aracların tanıtım toreni Buyukşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesinde yapıldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Mudurluğu, il genelinde alt ve ustyapı yatırımlarında kullanılmak ve yaşanan arızalara daha hızlı mudahalede bulunabilmek amacıyla filosuna 3 adet kazıcı yukleyici, 2 adet rampa kasa kamyon, bir adet 30 tonluk uzun bomlu paletli ekskavator, bir adet cekici, bir adet mini paletli ekskavator, bir adet lowbet iş makinesi taşıyıcı, bir adet sal kasa treyler ve bir adet hooklift kamyon olmak uzere toplam 11 yeni arac kattı. Buyukşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesinde yapılan tanıtım torenine, MASKİ Genel Muduru Burak Aslay'ın yanı sıra, Genel Mudur Yardımcısı Gokhan Cevik, Elektrik, Makine ve Malzeme Dairesi Başkanı Kemal Anac, Cevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Cem Collu, İcme Suyu Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mumin Deniz ve gorevli personel katıldı.
"Yeni araclarla birlikte calışmalarımız daha da hızlanacak"
MASKİ Genel Muduru Burak Aslay, filoya yeni katılan araclarla birlikte calışmaların daha da hız kazanacağını belirterek, "Manisa Buyukşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergun'un onderliğinde vatandaşlarımızın hizmetlerimiz ile ilgili memnuniyetlerinin arttırılması noktasında yapılanmamızı her gecen gun guclendiriyoruz. Tum hemşerilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Filoya yeni katılan aracların Manisa'ya hayırlı olmasını dileyen Elektrik, Malzeme ve İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anac, "MASKİ Genel Mudurluğumuzun hizmetlerini daha hızlı gercekleştirmek icin dairemiz tarafından alınan iş makinelerinin tanıtım torenini gercekleştirdik. Bu aracları Manisa halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla daire başkanlıklarımızın hizmetini sunduk. Halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. - MANİSA