İrem Derici, kendi YouTube kanalı icin dokuz yıldır beraber calıştığı menajeri Ozgur Aras'ın sorularını yanıtladı. Derici, birbirinden carpıcı acıklamalarda bulundu.
[h=3]"İLİŞKİMİ MAHVETTİĞİM İCİN OZUR DİLERİM"[/h]İrem Derici, "Bir mektup yazma hakkın olsa kine ve ne yazardın?" sorusu icin "Eski sevgililerimden birine yazardım. Her şey cok guzel giderken sapıtıp kendi problemlerimin derdine duşup guzel giden ilişkiyi mahvettiğim icin ozur dilerdim. Bir daha bırak bu kadar guzel bir şeyi yaşamayı yarısı kadar guzel bir şey yaşayamayacağım icin" dedi.
[h=3]"ESKİ SEVGİLİLERİMİ KACIRIRDIM"[/h]İrem Derici, "Asla duyulmayacağını bilsen ne suc işlerdin?" sorusuna ise "Hırsızlık yapardım. Merkez bankasını soyardım. İnsan kacırmak sucsa eski sevgililerimi kacırırdım. Bir eve ya da odaya tıkardım. Asla hayata donemeyecekler. Orada yemeklerini sularını verirdim. Orada kalsınlar, orada yaşasınlar, orada hayatları bitsin. Bir daha sosyal hayata karışamasınlar. Ben unutmuş olsam da onlarla ilişkim coktan bitmiş olsa da magazinde bir hatunu kollarına taktıklarında ben kuduruyorum. Hayatlarını benimle bitirmiş olmalılar. En guzel hatunları bulup kollarına takıyorlar. Ben kuduruyorum… Halk arasına cıkmasınlar bende kalsınlar…" yanıtını verdi.