TFF 1. Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 2-0 yenen Giresunspor'un teknik sorumlusu Umit Şengul, "Giresun halkının bir hayali var, şampiyonluk istiyor, o hayali bu kadro ve mucadele gucuyle gercekleştireceğimize inancımız tam." dedi.
Şengul, macın ardından duzenlenen basın toplantısında, guclu bir takıma karşı kazandıklarını soyledi.
Son 7 mactır kaybetmediklerini, son 3 musabakada da kazandıklarını dile getiren Şengul, "Uc haftada 7 mac oynayan ama oynadığı karşılaşmalarda hic şikayet etmeyen, sahada varını yoğunu ortaya koyan oyuncularımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.
Şengul, Adana Demirspor'un ciddi bir rakip olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Son 2-3 haftadır oynadığımız rakiplerin hepsi ust klasman takımları ancak bu macları savaşarak kazanmayı bildik. Bizim ciddi hedeflerimiz var, Giresun halkının bir hayali var, şampiyonluk istiyor, o hayali bu kadro ve mucadele gucuyle gercekleştireceğimize inancımız tam. Onumuzdeki Altınordu macını kazanarak devam etmek istiyoruz. Her maca aynı ciddiyet ve istek ile hazırlanacağız. Yolun sonunda gulen taraf olacağız diye duşunuyorum."
Adana Demirspor Teknik Direktoru Umit Ozat ise Giresunspor'u tebrik ederek, macla ilgili dile getirilecek cok da bir şeyin olmadığını aktardı.
Yakın bir zamanda yine aynı şekilde boyle bir sonuc aldıklarını ifade eden Ozat, "Gecen sene ust uste 8 penaltı atan arkadaşımız bu sene ust uste 2 penaltı kacırdı, bu da benim şansım herhalde. Yemiş olduğumuz gol kalecinin bariz hatası. Ama bu oyunun karşılığı bu değil, gecen haftaki oyunun karşılığı bu değil gidiyor bakalım. Hep beraber şapkamızı onumuze koymalıyız, herhalde 3 macta 25 pozisyona girip 3 gol atmak da buyuk bir oran. Ne diyebilirsin ki soyleyecek bir şey yok." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Gultekin Yetgin