Acık oğretim oğrencilerinin gundeminde olan AOF sınav giriş belgesi ve sınav tarihleri hakkında araştırmalar yapılıyor. 12-13 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Anadolu Universitesi Acıkoğretim Fakultesi sınavlarına az bir zaman kaldı. Bu bağlamda merakla beklenen AOF sınav giriş belgesi sorgulanmaya başladı. Universiteyi acıktan bitirmek zorunda kalan oğrencilerin cevrim ici (online) olarak sınavlara katılım gostereceği biliniyor. Peki AOF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2020 2021 AOF sınavları ne zaman ve nasıl yapılacak, online mı olacak?
[h=3]AOF SINAVLARI NE ZAMAN VE NASIL YAPILACAK?[/h]AOF sınav takviminde yer alan bilgilere gore; 2020-2021 Yılı AOF Guz Donemi Ara Sınavı 12-13 Aralık 2020 tarihinde, Guz Donemi Donem Sonu Sınavı 16-17 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Anadolu Universitesi Senatosunun 06/10/2020 tarih ve 16 sayılı kararı gereği 2020-2021 Oğretim Yılı Guz Donemi Ara Sınavı cevrimici (online) olarak yapılacağı acıklandı.
Donem sonu sınavı ile ilgili karar daha sonra alınacak.
[h=3]AOF SINAV GİRİŞ EKRANI LİNKİ[/h][h=3]AOF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?[/h]Anadolu Universitesi, Acıkoğretim Fakultesi sınavlarına katılmak icin sınav giriş belgesini şart koşuyor.
Oncelikle https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresini acın. Daha sonra 'Oğrenci Girişi' sekmesi uzerinden T.C. Kimlik numarası ve şifreniz ile sisteme giriş yapın. Acılan pencerede ust sekmelerde 'Sınav İşlemleri' kategorisinin altında 'Sınav Giriş Belgesi' sekmesine tıklayın. Daha sonra sınav giriş belgesi goruntule dedikten sonra sağ en ust kısmında yer alan 'Yazdır' butonuna tıklayarak ya da klavyede Ctrl+P kısayolu ile cıktı alabilirsiniz.[h=3]2020-2021 AOF SINAV TAKVİMİ[/h]Guz Donemi Ara Sınavı 12 - 13 Aralık 2020 (cevrimici)
Guz Donemi Donem Sonu Sınavı 16 - 17 Ocak 202
Bahar Donemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021
Bahar Donemi Donem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021
Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021