Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Ozu, Altay macının ardından, "Eksik maclarımızı kazanarak daha ustlere cıkacağımıza inanıyoruz" dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor sahasında konuk ettiği Altay'a 4-1 mağlup oldu. Macın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Ozu, "35 gun icerisinde tek mac oynadık, uzun sure mac oynamamız, oyuncularımızın tamamının hastalığa yakalanması daha sonra toparlanmasıyla birlikte antrenman yapamamamız bizim mac ritmimizi bayağı aşağılara cekti. Rakibimiz son 20 gunde 4 mac oynamış, mac konsantrasyonu, mac adaptasyonu daha yuksek bir takımdı. Temposu olmayan bir takım olmadığını biliyorduk. Aslında tempo koymamız gereken mactı. Fakat bizimde antrenman eksiğimiz buna birazcık engel oldu. İlk yarıyı bir bucuk pozisyona karşın 2-0 mağlup bitirdik. Bizim iki tane pozisyonumuz var, buna karşılık ikinci yarı oyunu cevirebilir diye donduk. Fakat cok erken şansız bir gol yedik. Oyunun ritmini biraz daha arttırdık, giren oyuncularımız katkıda bulundu. Topu ucuncu bolgede tuttuk, daha cok şut girişiminde bulunduk. Bir penaltı 3-1 yaptık. Devamını getirmek istedik ama olmadı. 4'uncu golu yedik ve 4-1 mağlup olduk" diye konuştu.
"OYUNCULARIMIZA GUVENİYORUZ"
Semih Ozu, rakibi tebrik ettiğini belirterek, sozlerini şoyle surdurdu:
"Buradan Altay takımını tebrik ediyorum. Fakat biz oynayarak daha iyi yere geleceğimize inanıyorum. Eksik maclarımızı kazanarak daha ustlere cıkacağımıza inanıyoruz. Oyuncularımıza guveniyoruz. Bundan sonraki surec bizim avantajımıza olacaktır. Yan yana antrenman yapmaya başladığımız zaman daha iyi skorlar alacağımıza inanıyorum."
(Suleyman Cenk İdaye/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı