Oncelikle 17 yaşında bir kızım. Obsesif Kompulsif ve panikatak rahatsızlığımdan oturu farklı 2 ilacla tedavi goruyorum. Anlatacağım şeylerin cok yanlış olduğunun bilincindeyim ve inanın bana bir daha asla, boyle boyumdan buyuk bir işe kalkışmayacağım. Zaten nasıl boyle bir hata yaptım onuda bilemiyorum... O yuzden lutfen, yalvarırım size bana yardımcı olun. Yargılamadan once lutfen yardımcı olun... Ne deseniz hakediyor olacağım zaten ama yardıma cok ihtiyacım var.
Sitede daha onceden acılmış benzer konuları okuduğum icin kendimi ifade etme ihtiyacı hissettim...
Ocak 21-22 gibi adet oldum. 9 Şubat tarihinde erkek arkadaşımla birşeyler yaşadık. Benim ustumde kıyafetlerim vardı, hicbir surtunme falan olmadı. Sadece benim elime onun spermi bulaştı ve elimi peceteyle sildik. Aradan yarım saat-kırk beş dakika gectikten sonra eve dondum. Elim kuru olduğu icin malesef utanarak soyluyorum ki elimi yıkamayı unuttum. Ustumu değiştirdim, biraz televizyon izledikten sonra tuvalete girdim. Yani elime sperm bulaşmasından yaklaşık bir saat sonra. O esnada unuttuğum icin vajinama dokundum. Daha yeni epilasyon yaptığım icin biraz kaşıntı hissi vardı ve dudakların ic tarafını ve normalde akıntı olan yeri falan kaşıdım. Sizce hamile kalmış olmam mumkun mu ? 2 haftadır yaşadığım vicdan azabını, sorumsuzluk duygusunu ve sucluluğu tahmin bile edemezsiniz... Nasıl boyle bir aptallık yaptım hala anlamıyorum. Bırakın vajinasına o halde elini surebilecek biri olmayı, birisiyle bu şekilde yakınlaşacak bir insan bile değildim ben. Cok utanıyorum cok acı cekiyorum ve kimseye anlatamıyorum... Lutfen bana yardım edin melekler. İnternette hamilelik belirtilerini okuduğumdan beri sanki hamileymişim gibi hissediyorum, kasıklarım ağrıyor. Dediğim gibi son adetimi Ocak 21-22 gibi oldum ve şuan adet olamıyorum. Bazen gecikiyordu ama şimdi stres yaptığım icin daha da gecikiyor olabilir mi ? Sanki goğuslerim buyuyor gibi hissediyorum... Kulağa ucuk geldiğinin farkındayım ama yazının başında da anlattığım gibi Obsesif Kompulsif rahatsızlığım var yani takıntılar uzerine bir şey bu. Sırf hamile miyim takıntısı yuzunden geceleri gozume gram uyku girmiyor ve bu butun yaşantımı cok derinden etkilemeye başladı... Biliyorum butun bunları yapmadan once duşunecektim ama bir hata yaptım melekler, lutfen bana yardım edin...
Sevgilerle...
!! Lutfen Kızmayın Melekler, Yardımınıza COOOK İhtiyacım Var..!
Gebelik / Hamilelik / Doğum0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Gebelik / Hamilelik / Doğum
- !! Lutfen Kızmayın Melekler, Yardımınıza COOOK İhtiyacım Var..!