Merhaba kızceler Oncelikle derdimi anlatıyorum. Henuz 3 aylık evliyim. Fakat şuan kesinlikle bebek duşunmuyoruz. Cunku maddi yonden ve manevi yonden hazır değiliz evimiz de dahi zor geciniyoruz. İşleri yola koyduktan sonra istiyoruz. Dun eşimle ilişkiye girdik. İlişki sırasında eşim icimden cıkarak dışarıya boşaldı. Kesinlikle icime boşalmadı. Sadece boşalma olduğunu fakat zevk almadığını yani yarım boşalma yaşadığını soyledi. İcimden cıkıp dışarıya boşaldıktan sonra pecete ile sildi hatta gelmesin diye iyice sıktı ve sildi peceteyle. Hala sert olduğunu devam etmek istediğini soyledi. Ve biraz surtunup icime girdi. 10 sn sonra da tam boşalma yaşadı fakat yine icime değil dışarıya cıkartarak boşaldı. Beni şuphelendiren şu ki kızlar, eşim kesinlikle icime boşalmadı kendisi de kacırmadığını kacırsa hissedeceğini soyledi fakat ilk yarım boşalmadan sonra temizleyip sonra icime girdikten sonra acaba ilk yarım boşalmadan az miktarda sperm kacmış olabilir mi icime? İyice sıktım temizledim diyor fakat guvenemedim. Ne olur guzelce acıklayın cok kotu durumdayım. Bu şartlarda bebek istemiyorum. Ertesi gun hapı da zararlı diye almadım zaten olay ustunden 2 gun gecmek uzere. Sizce hamile kalma olasılığım nedir? Ustelik ovulasyon donemindeyim. Ne olur bir şey soyleyin