Taciz iddiasıyla suclanan yazar İbrahim Colak evinde olu bulundu
ANKARA - Yazar ve yayınevi sahibi İbrahim Colak, Ankara'da yaşadığı evinde olu bulundu. İsmi taciz iddialarına karışan Colak, hayatını kaybetmeden once sosyal medya hesabından veda icerikli mesajlar paylaştı.

Yazar ve yayınevi sahibi İbrahim Colak, Ankara'da yaşadığı evde olu bulundu. Daha once de adı taciz iddialarına karışan Colak'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımları dikkat cekti. Colak, paylaştığı mesajlarında, "Kendimi boyle bir sona hazırlamamıştım. İyi bir insan olmaktı dileğim, başaramadım. Saatlerce, gunlerce yazabilirim ancak bu hicbir şeyi geri getirmez. Ben, şu saatten sonra eşimin, evlatlarımın, dostlarımın yuzune bakamam. Kimse tamamıyla suclu değildir lakin başkalarına soylediğim, 'kendimize yakışanı yapalım' dusturunu kendim icin tutamamış olmama gercek bir pişmanlığım var. Beni seven, beni gozeten tum dostlarıma, hassaten kahrımı ceken eşime ve evlatlarıma hayırla kalın diyorum" ifadelerini kullandı.
Yaşadığı evinde asılı şekilde hayatını kaybetmiş olarak bulunan Colak'ın kesin olum nedeni yapılan otopsiden sonra belirlenecek. Polis, olaya ilişkin inceleme başlattı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / MUHAMMET MUCAHİT DERELİ