Amerika merkezli gayrimenkul şirketi TSL Rentals'ın sahibi 29 yaşındaki Kyle Biskit, sektore ilk girdiğinde cekinceleri olduğunu soyleyerek, "8 yıldır bu işi yapıyorum. Yılda bin 200'un uzerinde konut kiralıyorum. Konutların kirası 600 dolardan başlıyor, bircok işte başarısız olmuştum o yuzden ilk başta tedirgindim, fakat vazgecmedim ve başardım" dedi. Genc girişimci, başarısını kararlı olmasına bağlayarak, tum dunyaya konut kiralamak gibi bir hedefi olduğunu dile getirdi.
Amerika'da gayrimenkul sektorunde yaptığı işlerle adından soz ettiren TSL Rentals şirketinin sahibi Kyle Biskit, genc girişimcilere ornek oluyor. Başarısını kararlılık ve vazgecmeme ilkelerine bağlayan Biskit, yılda bin 200'un uzerinde konut kiraladığını, konutların kirasının da 600 dolardan başladığını anlatarak, sektorun gelecek vadettiğini ifade etti.
"YAPTIĞINIZ İŞE TUTKUYLA BAĞLI OLMANIZ GEREKİYOR"
İlk olarak Detroit, Michigan'da calışmaya başladığını belirten Biskit, işini cok sevdiğini soyledi. Ev alıp satma, emlak yatırım ortaklıkları, uzun vadeli kiralamalar, komisyonculuk ve tatil kiralamaları alanlarıyla faaliyet gosterdiğini aktaran Bisket, girişimini farklı kılan bir yaşam tarzını prensip edindiğini anlattı.
Luks evler, apartman daireleri ve manzarası nefes kesen konumlarda olan daireler ile hizmet veren şirketin, konukların kendilerini iyi hissetmeleri icin caba harcadığını soyleyen Biskit, "Yaptığınız şey konusunda tutkulu olmalısınız, ozellikle de iş hayatında. İşletmeniz icin gercekten bu ateşe ve bu heyecana sahipseniz, muşteriler bunu fark edecek ve bu sizi diğerlerinden ayıracaktır" dedi.