Beş gun arayla aynı suctan ucuncu kez ceza yedi
Kısıtlamada birisi ucuncu kez ceza yerken, diğeri ise "uyuşturucunun etkisiyle kactım" dedi
Polisin 'dur' ihtarına uymayan şahıslar kacarken kaza yaptı
BURSA - Bursa'da sokağa cıkma kısıtlamasının bitimine yarım saat kala polisin 'dur' ihtarına uymayan arac kovalamaca sonunda yakalandı. Yakalanan Muharrem D.," Uyuşturucunun etkisiyle kactım" diyerek kendini savundu. 4 kişinin bulunduğu aracta ise uyuşturucu madde ele gecirilirken, İsa D., ise 5 gun once sokağa cıkma kısıtlamasına, Maske kuralına uymamak, Dur İhtarına Uymamak, Trafiği Tehlikeye Duşurmek, Ehliyetsiz arac kullanmaktan ve bircok suctan cezai işlem uygulandı. Aracta bulunan 4 kişi gozaltına alınarak polis merkezine goturuldu.
Olay, Nilufer ilcesi Orhaneli yolunda 05: 30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, Nilufer bağlı Beşevler mahallesi civarı devriye atan bekci ekipleri, sokağa cıkma kısıtlamasının bitimine yarım saat kala dışarıda !6 ABH 778 plakalı kamyonetle dolaşan surucuye 'dur' ihtarında bulundu. Bekcinin ihtarına uymayan surucu kamyonetle kacmaya başladı. İzini kaybettirmek icin ara sokaklara giren surucu bir sure kacmaya devam etti.
Ablukaya alınan caddeyi gorunce kaza yaptı
İhbar uzerine Orhaneli ilcesi yolu caddesi ablukaya alındı. Nilufer Devriye ekiplerini goren surucu panik yaparak kaza yaptı ve Orhaneli yolu caddesini ablukaya alan ekipler aracta bulunan 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Surucu Muharrem D., gazetecilerin neden kactın sorusuna, " Uyuşturucunun etkisiyle kactım" dedi.
Beş gun arayla aynı suctan ucuncu kez ceza yedi
Ayrıca aracta bulunan İsa D., ise 5 gun once yine sokağa cıkma ve maske takma kuralına uymamak sucundan cezai işlem uygulandı. Aracta bulunan Muharrem D., İsa D., Mert O., ve Halil İ.E'ye Sokağa Cıkma Kısıtlamasına, Maske kuralına uymamak, Dur İhtarına Uymamak, Trafiği Tehlikeye Duşurmek, Ehliyetsiz arac kullanmaktan ve bircok suctan 27 bin 200 TL para cezası uygulandı.
Muharrem D., İsa D., Mert O., ve Halil İ.E., aracta uyuşturucu madde bulundurma sucundan gozaltına alınarak polis merkezine goturuldu.
Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.