SAKARYA'nın Erenler ilcesinde yaşayan Recep Dimaoğlu (59) aracların park yapmasını engellemek amacıyla kaldırıma koyulan park engelleyici beton bariyere takılarak duştu. Elindeki cam kavanozun kırılması sonucu elinde ve kolunda kesikler oluşan Dimaoğlu'na 30 dikiş atıldı.
Olay, Erenler Hacıoğlu Mahallesi Evliya Celebi Caddesi'nde gecen cuma gunu meydana geldi. 3 cocuk babası Recep Dimaoğlu, kaldırımlara arac park edilmemesi icin yerleştirilen park engelleyici beton bariyere takılarak, duştu. Elindeki kavanozun kırılmasıyla eline ve koluna cam batan Dimaoğlu'nun 4 saat suren bir ameliyatla koluna 30 dikiş atıldı.
3 PARMAĞIMI ŞU ANDA HAREKET ETTİREMİYORUM Daha once de taşlara takılıp duştuğunu belirten Recep Dimaoğlu, "Bu taşlar her yerde mevcut ve cok yoğunlukta. Amacı nedir belirsiz. Cok kan kaybım oldu. Parmaklarım tahrip olmuş, alttan sinirler kopmuş ve ana damar kesilmiş. 30 dikiş var şu an, işimden gucumden oldum. Sağlığımdan oldum" dedi. Farklı noktalarda 6 kez taşlara takıldığını one suren Dimaoğlu, "Daha onceki takıldığım zamanlarda kendimi kıl payı kurtardım. Ama en sonki olayda refleks gosteremedim. Kavanoz kırılarak elimi kesti. Cok buyuk zarar var elimde. Kavanoz elimi, sinirlerimi, damarımı kesmiş. Toplamda 30 dikiş atıldı elime. 3 tane parmağım şu anda hareket ettiremiyorum, parmaklarımda can yok. Bu hadise sadece benim değil bircok yakınımın da başına gelmiş" diye konuştu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Guven HASBAŞ