İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım ilcesinde sokağa cıkma kısıtlamasının olduğu gunlerde acil hastaneye gitme ihtiyacı duyan vatandaşlara belediyenin ucretsiz arac desteği vereceğini ve uygulamanın bu hafta sonu itibari ile başlayacağını soyledi.
Pandemi surecinde ihtiyac sahibi vatandaşlara belediye olarak destek vermeye devam ettiklerini bu kapsamda İlkadım Belediyesine ait aracların, sokağa cıkma yasağının olduğu cumartesi ve pazar gunleri, aracı olmayıp hastaneye gitme durumunda olan vatandaşlara hizmet vereceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Halkımızın iyi gununde ve kotu yanında olduğumuzu hissettirecek uygulamaları ilcemizde hakim kılıyoruz. Belediye olarak karantinada olan ihtiyac sahiplerine sıcak yemek goturuyoruz. Bununla birlikte salgın ile mucadelede binaların dezenfekte edilmesi, sokakların yıkanması, kısıtlamalar nedeniyle evlerinden cıkamayan 65 yaş ve ustu vatandaşlarımızın market, eczane ve diğer ihtiyaclarının karşılanması gibi hizmetlerde ekiplerimiz fedakarca calışıyor. Son olarak İlkadım Belediyesi'ne ait araclarımızda hafta sonu uygulanan sokağa cıkma yasağında aracı olmayan ve hastaneye gitme ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet verecek. Hafta sonu sokağa cıkma kısıtlamasında belediyemizin 444 0 55 01- 0505 178 55 01 numaralarını arayıp, aracının olmadığını ve hastaneye gideceğini belirten vatandaşlarımıza ekiplerimiz anında arac gonderecek ve hastayı hastaneye goturecek" dedi. - SAMSUN