Gursu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu ekipleri, ihtiyac sahibi vatandaşların evlerine sıcak yemek goturuyor.
Gursu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Mudurluğu'nce ilcede bulunan ihtiyac sahibi vatandaşlara her gun yapılan sıcak yemek yardımı korona virus salgını sebebiyle artırılarak, 65 yaş ustu ve karantinada olan vatandaşlara da yapılmaya başlandı.

Yardım yapılan vatandaşları evlerinde ziyaret eden Gursu Belediye Başkanı Mustafa Işık "Sosyal belediyecilik hizmetlerimizle, maddi manevi desteğe ihtiyac duyan hemşehrilerimizin zor gunlerinde yanlarında oluyoruz. Zaman zaman ziyaretlerine de giderek, devletimizin şefkat elini yanlarında hissetmelerini sağlayarak manevi desteğimizi hissettirerek, moral vermeye ozen gosteriyoruz. İhtiyac sahibi vatandaşlarımız icin her gun sunduğumuz sıcak yemek hizmetimiz kapsamında bugunlerde evlerinden cıkamayan 65 yaş ustu yalnız vatandaşlarımıza da gunluk sıcak yemeklerini ulaştırıyoruz. Sosyal yardım ekiplerimiz, ihtiyac sahibi hemşehrilerimiz icin hazırlanan sıcak yemek paketlerini evlerine kadar goturerek teslim ediyor. ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirerek manevi desteğimizle de onlara guc veriyoruz. Şefkat Mağazamızla da, ilcemizdeki ihtiyac sahibi vatandaşlarımıza yardım ediyoruz" dedi.
Gursu Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Mudurluğu tarafından yapılan sosyal yardımlar kapsamında, her gun yapılan sıcak yemek hizmeti yanında, Şefkat Mağazası bunyesinde; erzak, sıcak yemek, giyecek, komur, temizlik malzemesi yardımlarının yanında, engelli aracı talepleri de karşılanmakta. Tekerlekli, akulu arac yardımlarının yanı sıra, ambulans ve hasta nakil hizmeti, vatandaşlardan gelen taleplere gore işitme cihazı, hasta yatağı v.b. yardımlar yapılarak, sosyal belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların yanında olununuyor. - BURSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı