Muğla'nın Bodrum ilcesinde 3 cocuğunun gozu onunde kocası Vedat Demir'i bıcaklayan 38 yaşındaki Şerife Demir ttutuklandı. Şerife Demir ifadesinde kocasının cocuklarına ve kendisine şiddet uyguladığı icin bıcakladığını soyledi.
Dun akşam Bodrum'un Yalı Mahallesi Defne Sokak'ta oturan 38 yaşındaki 3 cocuk annesi Şerife Demir cocuklarının gozu onunde meyve bıcağıyla eşi Vedat Demir'i 22 bıcak darbesiyle oldurmuştu. Sabah saatlerinde adliyeye cıkarılan Demir tutuklanarak cezaevine gonderildi.

"Meyve bıcağıyla 22 kez bıcakladı"
Akşam saatlerinde evde eşi ve cocuklarıyla tartışan Vedat Demir eşi Şerife Demir'e calışmasını istedi. Hasta bakıcılığı yapan Şerife Demir rahatsızlığından ve korona virus (Covid-19) salgınından dolayı calışamayacağını soyledi. Bunun uzerine evde cıkan tartışma bir anda buyudu. Kocasının uzerine yuruduğunu goren Şerife Demir mutfaktan aldığı meyve bıcağını eşinin karın boşluğuna sapladı. Bir anda cinnet gecirmeye başlayan Şerife Demir eşini 22 kez bıcakladı. Cocuklarının ve komşularının 112 sağlık ekibine haber vermesi uzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Vedat Demir'i ozel bir hastaneye gotururken yolda kalbi durdu. Hastaneye kalp masajı yapılarak giren Vedat Demir tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı.
Elinde bıcakla polis ekiplerini bekledi
Olayın ardından eve gelen polis ekipleri Şerife Demir'i kıyafetleri kanlar icerisinde gozaltına aldı. Elindeki meyve bıcağını polislere teslim eden Demir, cocuklarına veda ettikten sonra Bodrum İlce Emniyet Mudurluğune goturuldu.
"Kocam şiddet uyguluyordu"
Gece boyunca gozaltında kalan Şerife Demir sabah adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren Demir, kocasının cocuklarına ve kendisine şiddet uyguladığını soyleyerek "Benden calışmamı istedi, ben de rahatsız olduğum ve pandemiden dolayı şimdilik calışamayacağımı soyledim. Bunun uzerine evde tartışmaya başladık. Daha sonra bu olay gercekleşti. Eşim zaman zaman bana ve 3 cocuğuma şiddet uyguluyordu. Cok pişmanım" dedi.
İfadesinin ardından adli makamlarca tutuklanan Şerife Demir tutuklanarak cezaevine gonderildi. - MUĞLA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı