Turkiye Kupasında 5. Eleme Turunda Beşiktaş'ın rakibi olan Tarsus İdman Yurdu, tur atlamak istiyor.
2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Tarsus İdman Yurdu, Beşiktaş ile deplasmanda 17 Aralık Perşembe gunu karşı karşıya gelecek. Kupada guclu bir rakip cıktığını belirten Tarsus İdman Yurdu Spor Kulubu Başkanı Serhat Servet Dovenci, Turkiye'nin onemli takımlarından Beşiktaş ile karşılaşmaktan son derece mutlu olduklarını soyledi. Kupada tur atlayacaklarını soyleyen Dovenci, takım olarak hedeflerinin kupada bir ust tura cıkmak olduğunu belirtti.

"Beşiktaş macında gulen taraf olmak istiyoruz"
Dovenci, "Turkiye Kupasında 5. Eleme turunda Beşiktaş rakibimiz oldu. Ulkemizin guzide kulubuyle karşılaşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizim icin tarihi bir musabaka olacak. Beşiktaş macı oldukca zor geceğine inanıyorum. Bu macta gulen taraf olmak istiyoruz. Beşiktaş'ı yenerek bir ust tura cıkacağımıza inanıyorum, takımımıza guveniyorum. Tecrubeli Teknik Direktorumuz Ergun Penbe'nin liderliğinde, oyuncularımızın azmiyle bu musabakada galip gelen olmak istiyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın her zaman buyuk destek gorduklerini ifade eden Dovenci, "Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan bize her zaman her konuda desteğini esirgemedi. Kendisine cok teşekkur ediyoruz" dedi.
Rahatsızlığında kendisine destek verenlere teşekkur eden Dovenci, "Tum dunyayı saran pandemi ne yazık ki, bizi yakaladı. Yakalandığım koronavirus surecince benden ilgisini esirgemeyen ve şifalı elleriyle sağlığıma kavuşturan tum sağlık calışanlarına ve dualarıyla bizi yalnız bırakmayan tum sevenlerime, spor camiasına ve butun halkıma teşekkur ediyorum. Bu zorlu surecte lutfen mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyalım" şeklinde konuştu. - MERSİN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı