"Takım icin her yolu denemeye, her şeyi yapmaya hazırız"
"Kritik sureclerde takımı yalnız bırakmak olmuyor"

"Futbolcularımızın mucadelesini canlı izlemek icin buraya geldim" ALİ DANAŞ/ İSTANBUL, - Boluspor Başkanı Abdullah Abat, takımının Umraniyespor ile oynadığı karşılaşmayı stadın dışında, vinc uzerinde izledi. Başkan Abat, "Tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildik. Henuz kararı cıkmadı ama biz de stadyumun arka tarafında bir şantiyede boyle bir yola başvurduk. Kritik sureclerde takımı yalnız bırakmak olmuyor. Bu bir aşktır, biz de elimizden ne geliyorsa fırsatları değerlendirip, federasyonun aldığı karara saygılı bir şekilde, kuralların dışına cıkmadan boyle bir yola başvurduk" dedi.Boluspor Başkanı Abdullah Abat, TFF 1'inci Lig'in 12'nci haftasında Altay'ı konuk ettikleri karşılaşmada talimatlara aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmişti. Başkan Abat, ligin 13'uncu haftasında Umraniyespor ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmayı tribunden takip edemediği icin ilginc bir yola başvurdu. Umraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşma oncesinde vinc kiralayan Abat, karşılaşmayı stadyum dışında vinc ustunde izledi."KRİTİK SURECLERDE TAKIMI YALNIZ BIRAKMAK OLMUYOR"Başkan Abdullah Abat, karşılaşmayı takip ederken Demiroren Haber Ajansı'na ozel acıklamalarda bulundu.Gectiğimiz hafta Altay macı sonrasında tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiğini ancak kritik sureclerde takımı yalnız bırakmamak icin boyle bir yola başvurduğunu belirten Abdullah Abat, "Oncelikle hafta sonunda oynadığımız Altay macı sonrasında rakip takımın penaltı pozisyonunda hakeme yoğun itirazlardan dolayı, saha icerisine bağırmama rağmen tribunden sesimi duyuramadım. Pandemi surecinde, ben sağlıkcıyım, bu sureci iyi bir şekilde yurutmeye calışıyoruz. Futbolcuları soyunma odasına ve hocamızın da sarı kartı vardı onları yonlendirmek adına 1, 2 dakikalığına sahaya girmek mecburiyetinde kaldım. İceri girdiğimiz zaman sporcularla karşılaşınca spontane 1, 2 tebrik oldu. Bundan dolayı Covid-19 ile alakalı yeni tuzuğe gore boyle bir ceza var. Bunun icin tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildik. Henuz kararı cıkmadı ama biz de stadyumun arka tarafında bir şantiyede boyle bir yola başvurduk. Kritik sureclerde takımı yalnız bırakmak olmuyor. Bunları futbolcularımızın, teknik heyetimizin ve yonetim kurulumuzun hissetmesi gerekiyor. Bu bir aşktır, biz de elimizden ne geliyorsa fırsatları değerlendirip, federasyonun aldığı karara saygılı bir şekilde, kuralların dışına cıkmadan boyle bir yola başvurduk" ifadelerini kullandı."TAKIM İCİN HER YOLU DENEMEYE, HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ"Boluspor'a tutkuyla bağlı olduklarını dile getiren Başkan Abat, "Takım aşkı icin, takımı yalnız bırakmamak icin Bolu'dan buraya geldik. Saha icerisinde herhangi bir yerde bulunmamız yasak olduğu icin, bu macı alırsak da bunun tarihte farklı bir yeri onemi olacak. Takım icin her yolu denemeye, her şeyi yapmaya hazırız. Takımın bir bilgisi yok buyuk ihtimalle. Ama sportif direktorumuz boyle bir şey olabileceğini, boyle bir yol izleyeceğimizi tahmin ediyor. Platform yukseldikten sonra saha icinden gorulebilir" diye konuştu."FUTBOLCULARIMIZIN MUCADELESİNİ CANLI İZLEMEK İCİN BURAYA GELDİM"Takımının mucadelesini canlı izlemek istediğini anlatan Abdullah Abat, sozlerini şoyle noktaladı:
"Buradan takımı canlı bir şekilde izleyeceğim. Zaten taktik vermek, topcuları motive etmek benim değil, teknik heyetin işi. Ben sadece burada olduğumu hissettirmek ve futbolcularımızın mucadelesini canlı izlemek icin buraya geldim."
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ali DANAŞ