Son adet olduğum tarih11 mayisti ve ben adetim gecikince 14 Haziran'da beta HCG yaptırdım ve değerim 104 cıktı doktorum gec oluşmuş bir gebelik olabilir 2 gun sonra tekrar gel dedi 2 gun sonrasında hafif bir kahverengi lekelenmem oldu ve acile gittim aynı hastaneye değerim 199 cıktı farklı bı doktordu ve kendisi bana bu değerler cok kotu sağlıksız gebelik dedi 3 gun sonra tekrar kan testi yapıldı ve değerim 403 doktorum cumartesi gel dusurelim bu sağlıksız gebelik dedi ve ben guvenmediğini icin devlet Hastanesi'ne gittim ve 3 gun sonra tekrarlandi 563 cıktı alttan ve ve karından ultrasonla baktıklarında tupler rahim ve yumurtalıklar temiz cıktı herşey 2 gun sonra cağırdı ve sonucum bu sefer 798 cıktı bir daha alttan muayene ettirmek istemedik cunku ilk gebeligimi alttan muayene etmeleri yuzunden kaybetmiştim.
Acaba bu diğer artışları dış gebeliği mi gosterir ? Bu şekilde az artmasıyla normal gebelik geciren oldu mu acaba ? Birde ultrasonlarda bu degerlerde dış gebelik olsa gorunur muydu acaba ?