İzmit Belediyesi, Kocaelispor ile birlikte şampiyonluk yaşayarak kupa kaldırmış isimlere şampiyonluk seti gonderdi.
Kocaelispor ile birlikte şampiyonluk yaşayarak kupa kaldırmış isimlere şampiyonluk seti gonderen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hurriyet, Kocaelispor'un eski futbolcuları Faruk Sarman, Sefer Yılmaz, Erol Usta ve Toprak Kırtoğlu'na da manevi değeri yuksek hediyeleri ulaştırdı. Kocaelispor'un 2002 yılında kazandığı Turkiye Kupası'nda pay sahibi olan Faruk Sarman'a hediyelerini İzmit Belediyesi Spor İşleri Muduru Mithat Ağa taktim etti. İzmit Belediyesi tarafından yıllar sonra boylesi anlamlı bir şekilde hatırlanmanın cok değerli olduğunu belirten Faruk Sarman, Ağa'nın nezdinde Fatma Kaplan Hurriyet'e teşekkur etti.

Kocaelispor ile 1991-1992 sezonunda şampiyonluk yaşayan Erol Usta ise hediyelerini Rize'de aldı. Rizespor alt yapısında gorev yapan Usta, Kocaelispor ile birlikte yaşadığı yılları unutmasının mumkun olmadığını belirtti. Kocaelispor'un kalbinde cok onemli bir yer tuttuğuna dikkat ceken Laz Erol lakaplı sağ bek oyuncu Erol Usta, "90'lı yılların başında Turk futboluna damga vuran Kocaelispor'un bir oyuncusu olmak, benim icin her zaman buyuk onur ve gurur oldu. Yıllar sonra boylesi anlamlı bir hediye ile gundeme gelmek beni son derece mutlu etti. 'Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır' derler, Kocaelispor ile yaşadıklarımızın boyle hatırlanması son derece anlamlı bir hadisedir. Bu olayı duşunen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hurriyet'e gonul dolusu teşekkurlerimi sunuyorum" dedi.
İzmit Belediyesi tarafından hazırlanan şampiyonluk seti, 1991-1992 sezonunda rekorlar kırarak 1. Lig'e yukselen Kocaelispor'un o donemki kadrosunda yer alan İzmitli futbolcu Sefer Yılmaz'a da ulaştırıldı. Yaşamını İstanbul'da surduren eski Kocaelisporlu futbolcu, bir duğun icin geldiği İzmit'te boyle bir surpriz ile karşılaşınca bir hayli mutlu olduğunu soyledi.
Kocaelispor'un 1997 yılında Federasyon Kupası kazanmasında buyuk pay sahibi olan Toprak Kırtoğlu'na ise hediyeleri, yaşamını surdurduğu İzmir'de ulaştı. Kocaelispor'un kendisi icin her zaman ozel olduğunu belirten efsane sağ kanat oyuncusu, "Kalbim her zaman sizinle. Yıllar gecse de icimdeki Korfez aşkı devam ediyor. İzmit'te beni seven ve unutmayan herkese gonulden teşekkur ediyorum. İnşallah Kocaelispor bir an once hak ettiği yerlere gelir" diye konuştu. - KOCAELİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı