Juventus'un Portekizli super yıldızı Cristiano Ronaldo, 3-0 kazandıkları Barcelona macının ardından Lionel Messi'yle ilgili acıklamalar yaptı.
Once farklı kazandıkları macla ilgili konuşan Ronaldo, "Buyuk bir takıma karşı boyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Camp Nou'da 3 gol attığınızda, grubu lider olarak bitirmeyi hak ettiğinizden hic şupheniz olmasın. Kendimi cok iyi hissediyorum. Hedefleriniz size guven verir. Bu sezon takvim cok sıkışık ve yuksek seviyeyi korumak her zaman zordur. Cok mac var, takım arkadaşlarımla bu macı kazandığımız icin mutluyuz" dedi.
[h=3]"MESSI'Yİ HİCBİR ZAMAN RAKİP OLARAK GORMEDİM"[/h]Portekizli yıldız, Messi ile ilgili olarak ise "O ve ben hayatımızın 12-13 yılını birlikte yaşadık. Messi ile her zaman samimi ilişkilerim oldu. Leo'ya sorarsanız, size aynı şeyi soyleyecektir. Bununla yaşamak oldukca keyifliydi, bu benim icin buyuk ayrıcalık. Onu hicbir zaman rakip olarak gormedim. Onunla Real Madrid, Manchester United ve şimdi de Juventus formasıyla karşılaştım. O kendi kulubu, ben de kendi kulubum icin en iyisini yapmaya calışıyorum ve bugun 2 gol attım" ifadelerini kullandı.
Barcelona'nın super yıldızı Lionel Messi ise 3-0'lık yenilgi sonrası adeta yıkıldı.
Mac icerisinde cok mutsuz gozuken Arjantinli yıldız, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına da herhangi bir acıklama yapmadı.