1000 TL pandemi destek başvuru sonucları acıklanıyor... Aile Calışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı muhtac ve ihtiyac sahibi olan vatandaşlara 1000 TL pandemi sosyal yardım parası vermeye başlamıştı. Başvurusu olumlu olan kişilerin parası PTT'den teslim ediliyor. Peki son dakika 1000 TL Pandemi başvuru sonucu sorgulama ekranına nasıl bakılır? 3. Faz Pandemi Sosyal Destek Başvurusu EKRANI
[h=3]1000 TL PANDEMİ BAŞVURU SONUCU SORGULA 2020[/h]"Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı bir hizmettir. Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları İstihdam Başvuru Sorgulama, Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınları Ucretsiz Seyahat Kartı Başvuru Sorgulama Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İşe Yerleştirme Tercih İşlemleri, Gelir Testi Sonucu Sorgulama gibi Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama işlemi e Devlet uzerinden yapılabiliyor.

[h=3]PANDEMİ BAŞVURU SONUCU SORGULAMA LİNKİ[/h] [h=3]3. FAZ PANDEMİ SOSYAL DESTEK BAŞVURUSU[/h]Pandemi Sosyal Destek Başvuruları kimlik numarasının son hanesine gore;
0 Pazartesi2 Salı4 Carşamba6 Perşembe8 Cuma gunlerinde,Cumartesi ve Pazar gunleri herhangi bir kısıtlama olmadan buraya tıklayarak yapabilirsiniz.
[h=3]1000 TL PANDEMİ SOSYAL YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?[/h]E-Devlet'te 1000 TL Pandemi Sosyal Destek Başvurusu icin;
TC Kimlik Numaranızın son hanesine gore;
0- Pazartesi2-Salı4-Carşamba6-Perşembe8- Cumagunlerinde başvurularınızı yapabilirsiniz.
Cumartesi ve Pazar gunleri ise herhangi bir sınırlama olmaksızın herkes başvuru yapabilir.
[h=3]E-DEVLET SOSYAL YARDIM BAŞVURU FORMU...[/h][h=3]PANDEMİ SOSYAL YARDIMLAŞMA BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?[/h]ACSHB Pandemi Sosyal Destek Faz-3 Başvuruları, e-Devlet uzerinden "T.C. Kimlik Numarasının" son hanesine gore alınmaya başlanmıştır.
Başvuru surecleri e-devlet uzerinden takip edilebilecektir.
Değerlendirmeler, kişi bazlı değil, hane bazlı yapılacaktır.
Aynı haneden birden cok başvuru yapılması halinde, tek başvuru olarak değerlendirilecektir.
Başvuran kişinin hanesinde aşağıda belirtilen kapsamlarda yer alan birinin bulunması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır:
Pandemi Sosyal Destek Programı Faz 1 ve Faz 2 kapsamında verilen 1000 TL'lik nakdi destekten faydalanmış olanlar,
5510 sayılı Kanunun 4/a maddesi kapsamındaki kamu işcileri,
5510 sayılı Kanunun 4/c maddesi kapsamındaki memurlar,
Sosyal Guvenlik Kurumu (SGK)'ndan gelir veya aylık alanlar (emekliler),
İŞKUR İşsizlik Odeneğinden faydalananlar,
İŞKUR Kısa Calışma Odeneğinden faydalananlar
1000 TL pandemi destek başvuru sonucları... TIKLA! E-Devlet 1000 TL (3.FAZ) sosyal yardım parası başvuru sonucu sorgulama
[h=3]PANDEMİ SOSYAL DESTEK BAŞVURUSU KİMLER YAPABİLİR?[/h]5510 sayılı kanunun 4/A maddesi kapsamındaki kamu işcileri yararlanamayacak.
5510 sayılı kanunun 4/C maddesi kapsamındaki memurlar faydalanamayacak.
Sosyal Guvenlik Kurumu'ndan gelir veya aylık alanlar yani emekliler faydalanamayacak.
İŞKUR İşsizlik Odeneğinden faydalananlar yararlanamayacak. İŞKUR Kısa Calışma Odeneği'nden faydalananlar yararlanamayacak.