Burhaniyeli oğrencilerin tablet sevinci
BALIKESİR - Burhaniye ilcesinde, ihtiyac sahibi oğrencilere, belediye ile Burhaniye İlk ve Ortaoğretim Kurumları Yaptırma ve Faaliyetlerini Destekleme Derneği'nin işbirliği ile 100 adet tablet dağıtıldı.
Burhaniyeli oğrencilere gectiğimiz hafta icinde 50 adet tablet dağıtılırken, dun de 50 tablet sahiplerini buldu. Tabletler, Belediye Başkan Vekili Ciğdem Avcu ile Belediye Meclis uyeleri Songul Erkeskin, Serap Uysal ve Murat Turhan tarafından verildi. Tabletlerine kavuşan oğrenciler buyuk mutluluk yaşadı. İlk kez tableti olduğunu anlatan Ecirin Doğmiş, "Benim ilk tabletim. Derslerime daha iyi calışacağım. Verenlere teşekkur ederim." dedi. Emine Demirbaş da, " Tablet aldığım icin cok mutluyum. Tabletim arızalanmıştı. Tamir edilemedi maalesef. Bende buraya tablet almaya geldim." dedi. Velilerden Murat Polat ise, "Belediyemize teşekkur ediyorum. Pandemi surecinde oğrencilerin gercekten ihyacı olan eğitim aracı. Ben kendim ve veliler adına Belediyemize teşekkur ediyorum" dedi. Belediye Başkan Vekili Ciğdem Avcu da, " Eğitime destek amacıyla, Eğitime Destek Derneği ve Burhaniye Belediyesi işbirliği ile oğrencileri sevindirmeye devam ediyoruz. Gectiğimiz hafta 50 oğrencimize tablet dağıtılmıştı. Bu hafta gene 50 oğrencimize veriyoruz. Onumuzdeki haftalarda da gucumuz olcusunde gene desteğimiz devam edecek. Tum oğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.