Başkan Demir, "Halkımız, Buyukşehir Belediyesi'nin hizmetlerini hissetmeli, bir talepte bulunduğunda 'Belediye benim icin elinden geleni yapar' demelidir. Bu cok onemli ve herkesten katkı bekliyoruz" dedi.
Buyukşehir Belediyesi'nde birimlerle toplantılarını surduren Başkan Mustafa Demir, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı değerlendirme toplantısına katıldı.
Daire Başkanı Huseyin Hakkı Akbulut ve personelin hazır bulunduğu toplantıda yapılan calışmalar değerlendirildi. Personele onemli mesajlar veren Başkan Mustafa Demir, "İşi iş değil, adam yapar. Hicbir şey durduğu yerde olmaz. Yemeği pişirmek icin aşcıya ihtiyac var. Benim, daire başkanlarımızın, şube mudurlerimizin, butun memurlarımızın ve calışanlarımızın performansını kuracağımız sistem olcecek. Bu sistem uzerinde calışıyoruz. Alo 153 Cağrı ve Kent Yonetim Merkezi hizmete girdiğinde goreceksiniz. Performansınızı da sizinle paylaşacağız. Şuan cozum merkezinde bunu yapıyoruz. Genel sekreterimizle de değerlendiriyoruz. Cok ciddi bir iyileşmeye doğru da gidiyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkur ediyorum" diye konuştu.
"İnsanlarımıza hizmet ediyoruz" diyen Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "O zaman tabloları daha iyi, başarılı, verimli hale getirelim. Halkımız, buyukşehir belediyesinin hizmetlerini hissetmeli, bir talepte bulunduğunda 'Belediye benim icin elinden geleni yapar' demelidir. Bu cok onemli ve herkesten katkı bekliyoruz. Hepimiz, birbirimizden sorumluyuz. Yaptığımız işlerde birbirimize yardımcı olmak zorundayız. Birbirimizi daha iyi gorev yapmaya sevk etmek durumundayız. Ama oncelikle gorevimizi iyi yapmalıyız. Bu konuda ben dahil hepimizin eşitliği var. Eksik bir şey yapıldığında soyluyorum. Konuşup, değerlendiriyoruz. Siz de boyle yapmalı, hep birlikte bunu onemsemeliyiz" şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanlığı yeni hukumet sistemiyle buyukşehirlerin, şehirlerin kalkınmasında ana lokomotif olduğunu hatırlatan Başkan Demir, "Orneğin destek hizmetleri olarak yaptığımız veya yapamadığımız hizmetlerden halkın ne oranda etkilendiğini goruyoruz. Yapabilirsek pozitif, yapamazsak negatif etkilenecek. Yapamazsak şehrimize eksik hizmet etmiş olacağız. Burada yaptığımız işlerden maaş alıp evimizi gecindiriyorsak, şehrimize ve halkımıza karşı bizim borcumuz var. Borcumuzu en iyi şekilde calışarak odemekle mukellefimiz" ifadelerini kullandı. - SAMSUN