İnegol Belediyesi, yapımı tamamlanan Mesudiye alt gecidinde yan yolların acılması icin calışmalara başladı. Belediye Başkanı Alper Taban, "Yapılan calışmalar inşallah kısa bir sure icerisinde tamamlanacak" dedi.
Mesudiye alt gecidinin tamamlanmasının ardından yan yolların acılması icin bir suredir devam eden kamulaştırma calışmaları da tamamlandı. Kamulaştırma sorunun cozulmesiyle birlikte İnegol Belediyesi Fen İşleri Mudurluğu ekipleri yan yolların duzenlenmesi calışmalarına başladı.
İnegol Belediyesi tarafından yapılan calışma kapsamında; yan yollarda 600 metretul bordur ve 500 metrekare parke taşı uygulanırken, Mesudiye Mahallesinden İnegol'e geliş istikametinde Bursa-Ankara kara yoluna bağlanana ve ana yoldan Mesudiye Mahallesine giriş kısımları bu calışmayla kullanıma acılmış olacak.
Belediye Başkanı Alper Taban, bugun beraberindeki heyetle birlikte calışmaları yerinde inceledi. Taban, inceleme sonrası bir acıklama da yaparak "Bugun Mesudiye alt gecidimizin yan yolları duzenleme calışmasını belediyemizin ekipleriyle tamamlıyoruz. Burada gecmişte yapılmış olan bir alt gecit vardı ancak o gunun şartlarına uygun olsa da daha sonra insan sirkulasyonu ve trafik yoğunluğundan Mesudiye koprusu yetersiz hale gelmişti. Sonrasında yapılan calışmayla bugun ve gelecekte uzun yıllar kullanılacak kalıcı bir calışma yapılmıştı. Ben o donem icerisinde gorev yapan Karayolları Bolge Mudurlerimize cok teşekkur ediyorum. Bugun de altgecidi kullanmaya başladık ama yan yollardan ana yola katılım ve girişle ilgili eksikler vardı. Bununla ilgili fiziki eksiklerden ziyade bolgedeki uygulama calışmalarının resmiyet kazanması beklenildi. Nihayetinde arkadaşlarımız yan yolları kullanıma acarak hazır hale getiriyorlar. Yapılan calışmalar inşallah kısa bir sure icerisinde tamamlanacak. Emeği gecen arkadaşlarımıza teşekkur ediyorum. Calışmanın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu. - BURSA