Kocarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın, Genclik ve Spor Bakanlığından talep ettiği spor yatırımları ile ilgili ilk etap yatırımlarını kapsayan yaklaşık 2.5 Milyonluk; 1 adet Acık Halı Saha, 1 adet Kapalı Halı Saha, Tenis Kortu, Portatif Tribun, Futbol sahası cevre duzenlemesi ve yuruyuş yolu işi ihalesi bugun gercekleştirildi.
Aydın Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından gercekleştirilen ihale ile ilgili mujdeyi Başkan Kaplan Sosyal Medya hesabından vatandaşlara duyurdu.
Kaplan " Kocarlı'mız icin hayal ettiğimiz ne varsa gercekleştiriyoruz"
Aydın Genclik ve Spor İl Mudurluğu tarafından bugun gercekleştirilen ihaleyi sosyal medya hesabında duyuran Kocarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı acıklamada şu ifadelere yer verdi; " Genclik ve Spor Bakanlığımızdan ilcemiz adına talep ettiğimiz Spor yatırımları ile ilgili İlk etapta ayrılan 2.5 Milyonluk odeneğin mujdesini duyurmuştuk. Yapılacak yatırımlar ile ilgili ihale bugun gercekleşti. Yaklaşık bir ay sonra calışmalar başlayacak. Desteklerinden dolayı Genclik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz, İl Mudurumuz Cenap Fillikcioğlu ve yetkili personele şahsım ve vatandaşlarım adına teşekkur ediyorum. Kocarlı'ya ne yapsak azdır. Kocarlı'ya ne yapsak yakışır" dedi. - AYDIN