AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ve yonetim kurulu uyeleri, Sivas Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
Sivas Ticaret Borsası Yonetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve Borsa Muhasip Uyesi Tahsin Gulbahar'ı makamında ziyaret eden AK Parti Sivas yonetimi, pandemi surecinde borsa uyelerinin yaşadığı sıkıntıları dinledi.
Hukumetin tarıma cok onem verdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, "Tarımsal uretim ulke ve Sivas ekonomisi icin onemli. Pandemi surecinde Sivas esnafının yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettik. Sivil toplum kuruluşları ile işbirliği icinde hareket ederek, birlikte calışarak daha iyi bir Sivas yaratmanın neler olduğunu goruştuk." ifadelerini kullandı.
Abdulkadir Hastaoğlu ise Aksu ve AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkur ederek, "Borsa olarak tarımsal uretimin sorunlarını ortaya koyup cozum onerileri sunduk. Tarımını ve ekonomiyi geliştirmek icin calışıyoruz." acıklamasında bulundu.
Hastaoğlu, ziyaretin anısına AK Parti Sivas İl Başkanı Aksu'ya ceşitli hediyeler verdi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Halife Yalcınkaya