İcişleri Bakanı Suleyman Soylu, Muğla'da eşi Suleyman Şah Gokcan'ı kaybeden AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gokcan'a taziye ziyaretinde bulundu.
Milas-Bodrum Havalimanında Muğla Valisi Orhan Tavlı ve beraberindeki heyet tarafından karşılanan Soylu, karayoluyla Muğla'ya gecti. Gokcan'ın evini ziyaret eden Soylu, başsağlığı diledi. Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından Soylu, helikopterle İzmir'e gecti.

Soylu'ya ziyaretinde AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Ozkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ ve Fatma Betul Sayan Kaya da eşlik etti.
"Boyle gunlerde bu ziyaretler gercekten cok anlamlı"
Gokcan, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı acıklamada, acıların paylaştıkca azaldığını soyledi. Zor gunlerden gectiğini ifade eden Gokcan, "Eşimi kaybettim. Boyle gunlerde bu ziyaretler gercekten cok anlamlı oluyor. Arayan, soran, ziyaret eden, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak uzere ilk gunden itibaren sayın bakanlarımız bizi yalnız bırakmadılar. Allah razı olsun. Cok teşekkur ediyorum." ifadesini kullandı.
Suleyman Şah Gokcan, Kovid-19 testi pozitif cıkmasının ardından 17 gun Muğla Sıtkı Kocman Universitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakım unitesinde tedavi gormuş, 5 Aralık'ta akciğer ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetmişti. 7 Aralık'ta da Suleyman Şah Gokcan'ın cenazesi Muğla Şehir Yeni Mezarlığı'nda Kovid-19 tedbirleri cercevesinde aile kabristanlığına defnedilmişti.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ali Ballı