Beşiktaş'ın Kanadalı golcusu Cyle Larin, iyi bir sezon gecireceklerine inandığını belirterek, "Hepimiz takımın daha iyi olması icin, takım icin savaşıyoruz. Kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş dergisinin aralık sayısında roportajı yer alan golcu oyuncu, giderek daha iyi bir takım olduklarını kaydetti.
İyi bir sezon gecireceklerine inandığını belirten Larin, "Onlar birlik olsunlar cunku cok iyi bir sezon gecireceğiz. Hepimiz takımın daha iyi olması icin, takım icin savaşıyoruz. Kazanmak istiyoruz." diyerek siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gonderdi.
Saha icinde sol acıktaki pozisyonuna alıştığını aktaran 25 yaşındaki futbolcu, "Şu anki oyun bicimimizde solda başlıyorum fakat surekli ceza sahasına giriyorum. Bu oyun stili bana iceri girip gol bulma şansı tanıyor. Orada olduğum surece gol atabilirim. Pozisyona adapte oldum ve takımıma katkı sağlayabiliyorum. Onemli olan da bu." ifadelerini kullandı.
Sahada yediği tekmelerin kendisini kızdırdığını ifade eden Larin, "Elbette yanlış hakem kararlarına da kızıyorum ama genelde sahada sakinim." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Mucahit Huseyin Eroğul