TFF 1. Lig'de mucadele veren Akhisarspor'da Teknik Direktor Cem Kavcak bugun yaptığı basın acıklaması ile istifa etti.
Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Kavcak, "Oncelikle sezon başında teklif geldiğinde maddi manevi beklenti icerisine girmeden takımın başına gectim. Tabii ki bu gorevi kabul etmemdeki en buyuk neden hayatımın en onemli değerlerin başından gelen Akhisarspor sevdası olmuştur. Sezon başında elimizdeki imkanlarla iyi bir takım oluşturmaya calıştık ve iyi yolda da ilerledik. İyi işler de yaptığımıza inanıyorum. Takımımız her hafta uzerine koyarak ilerliyordu. Tabii ki bunların oncesinde hazırlık macları yapmadan ve kamp donemi yaşamadan sezona başladık. Oynadığımız oyun her hafta uzerine koyarak gelişti ve bizlere umut verdi. Ama gelinen son noktada son 3 haftada alınan kotu sonuclar bizi bu kararı almaya itti. Bugun itibari ile Akhisarspor teknik direktorluk gorevimden ayrılmış bulunuyorum. Bugune kadar bize destek olanlara cok teşekkur ediyorum" dedi.

Cem Kavcak, sezon başından bu yana takımın başında 12 macta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Sancılı bir sezon geciren yeşil-siyahlılarda yeni teknik direktor arayışlarının da başladığı bildirildi. - MANİSA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı