MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık ilcesine bağlı Soğutlu koyunde ikamet eden Yusuf Bulakcı, 'Pasta yemeyen cocuk kalmasın' sloganıyla hazırladığı pastaları koy cocuklarına ikram ediyor.
Bulanıklı Yusuf Bulakcı, yaptıklarıyla miniklerin gonullerini fethetti. Bircok koyde cocukların 'Yusuf Abi'si olarak bilinen Bulakcı, ikram ettiği yaş pastalarla kucuklerin yuzunu gulduruyor. Yusuf Bulakcı, geleceğin teminatı olan cocukların yuzu gulsun diye, yuruttuğu bu calışmayı daha fazla yaygınlaştırmak ve daha fazla cocuğa ulaştırmak icin kendisine destek sunacak gonulluleri arıyor. Koyde bircok cocuğun bugune kadar hic yaş pasta tatmadığını belirten Bulakcı, koylerdeki cocuklara ulaşıp bu tadı tattırarak onları mutlu etmeyi amacladığını soyledi. 'Pasta tatmayan cocuk kalmasın' duşuncesiyle yola cıktığını ifade eden Bulakcı, şimdiye kadar kendi imkanlarıyla bircok cocuğa pasta ikram ettiğini, ama daha fazla cocuğa ulaşmak icinde gonullu insanlara ihtiyac olduğunu soyledi. Bir cocuğun yuzunde gorduğu tebessum kadar hicbir şeyin kendisini mutlu etmediğini kaydeden Bulakcı, "Ben kucukken, hic oyuncağım olmadığı gibi hicbir doğum gunumu de pasta keserek kutlayan olmadı. Hep televizyonlarda falan gorerek ozenirdim. Aslında doğum gununden cok kesilen pastanın tadını hep merak ederdim. İcimde bu hep bir uhde olarak kaldı. Biliyorum bugun dahi bircok cocuk bu tadı dahi bilmiyor. İstiyorum ki butun cocuklar pasta yesin, bu tadı tatsın. Bugunde bize bunu gercekleştirmek nasip oldu" dedi

Bugune kadar bircok cocuğa pasta ikram ettiğini ama daha fazla cocuğu sevindirmek istediğini belirten Bulakcı, "Butun cocuklara ulaşmak istiyorum, ama tek başına gucum yetmiyor. Bu nedenle cocukları sevindirecek, onlara bir pasta ulaştıracak gonullu arkadaşlara ihtiyacımız var. Değerli Bulanıklılar, gelin hep beraber cocuklarımızın hayatına, gonullerine dokunalım. Cocuklar, geleceğimizin teminatıdır. Bu anlamda, ustumuze duşen sosyal sorumluluğu hep beraber yerine getirelim. Pasta yemeyen cocuk kalmasın. Cocuklar gulerse dunya guler. Bir cocuğun guluşu olmak ister misiniz?" şeklinde konuştu. - MUŞ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı