Kasımpaşa'nın Gineli forveti Fode Koita, dun gece UEFA Şampiyonlar Ligi macında dorduncu hakemin ırkcı saldırısına maruz kalan Başakşehir Yardımcı Antrenoru Pierre Webo'ya destek vererek, bir daha bu tur olayların yaşanmamasını umduğunu belirtti.
Super Lig ekibi Kasımpaşa'da forma giyen 30 yaşındaki Fode Koita, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Başakşehir'in deplasmanda Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile oynadığı karşılaşmada yaşanan ırkcılık skandalıyla ilgili acıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın dorduncu hakemi Rumen Sebastian Coltescu'nun temsilcimizin yardımcı antrenoru Pierre Webo'ya yonelik ırkcı sozlerini kınayan Koita, şunları soyledi: "Bugun biraz uzgun aynı zamanda gururla uyandım. Tarihi gece ve tarihi mac icin Pierre Webo, Demba Ba ve butun Başakşehir takımına desteklerimizi gondermek istiyorum. Futbolda bu tur durumlara ve ırkcılığa kesinlikle yer yok. Dun cok guzel bir dayanışma orneği gosterdiler ayrımcılığa ve ırkcılığa karşı. Boyle bir tavır gormek cok sevindirici. Umarım bir daha boyle bir gece ve olay yaşanmaz. Dun gece ırkcılığa karşı duruşla gurur duydum."

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Serhan TURK