Fatih'te kuyumcuya gelen yuzleri maskeli ve silahlı yabancı uyruklu 3 kişi, dukkan calışanını darp ettikten sonra bir miktar ziynet eşyası ve paraları alıp aracla kactı. Kaza yapan şupheliler, carptıkları motosikletlinin peşlerinden gelip, onlerini kesmesiyle caldıklarını da yanlarına alıp yaya olarak kactı.Olay saat 09.00 sıralarında Fevzi Cakmak Caddesindeki kuyumcu dukkanında meydana geldi. 34 BIE 906 plakalı aracla kuyumcu dukkanına gelen maskeli ve silahlı yabancı uyruklu 3 kişi kuyumcu calışanı Sinan Yaşar'dan dukkanda bulunan altınları vermesini istedi. Bunun uzerine altınları vermek istemeyen Yaşar'ı darp eden 3 soyguncu dukkanda bulunan altınları ve bir miktar parayı alıp, geldikleri aracla kayıplara karıştı. Haber verilmesi uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri cağrıldı. Sağlık ekipleri başından yaralı Sinan Yaşar'ı ambulansa koyarak hastaneye kaldırdı. Yaşar'ın hayati tehlikesinin olmadığı oğrenildi. Polis ekipleri kuyumcunun cevresine şerit cekerek cevrede onlem aldı.
MOTOSİKLETLİYE CARPTILAR, TAKİP EDİLENCE ARACTAN İNİP YAYA OLARAK KACTILAR

Geldikleri aracla kacan soyguncular, Millet Caddesi'nde Mertcan Ergen'in kullandığı motosiklete carptı. Kazadan sonra tekrar kacmaya başlayan soyguncuları motosiklet surucusu Mertcan Ergen takip etmeye başladı. Mertcan Ergen Capa Kan Merkezi onunde soyguncuların bulunduğu aracın onunu kesmesiyle, aracta bulunan 3 kişi, aractan inerek caldıkları ziynet eşyası ve parayla yaya olarak kactı. Polis ekipleri kacan soyguncuları yakalamak icin calışma başlattı. İCERDE TEMİZLİK YAPIYORMUŞ"Mahalle sakini Mehmet Celik, "Dukkan sahibi bana telefon etti. Hırsız var diye koşa koşa geldim. Hırsızlar calışanın kafasına silahla vurup gitmişler. İcerde temizlik yapıyormuş. Asıl sahipleri kamerayla izleyip beni aradılar. Koşarak geldim ama yetişemedim. 3 kişilermiş" dedi.

- IstanbulKaynak: Demiroren Haber Ajansı