Anadolu Universitesi İşletme Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Melih Erdoğan, Turkiye İc Denetim Enstitusu (TİDE) tarafından verilen ve İc Denetim Dunyasının En Prestijli Odullerinden olan "Ali Kamil Uzun-Yaşam Boyu Meslek Ustun Hizmet Odulu"nu aldı.
Tum dunyada "İc Denetimde Farkındalık Ayı" olarak kutlanan Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında, TİDE tarafından duzenlenen İc Denetim Farkındalık Odul Toreni Covid-19 pandemisi nedeniyle bu yıl cevrim ici olarak gercekleştirildi. Cevrim ici olarak gercekleşen torende, mesleki farkındalığın gelişimi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunan kurum ve kişiler ile toplumsal alanda fark oluşturanlara yonelik verilen toplam 6 kategorideki odul sahiplerine takdim edildi. İc denetim mesleğinin gelişmesi icin ornek alınabilecek katkılar sunan ve TİDE ile meslek farkındalığının geliştirilmesine hizmet eden kişilere takdim edilen "Ali Kamil Uzun - Yaşam Boyu Meslek Ustun Hizmet Odulu"ne ise bu sene Anadolu Universitesi İşletme Fakultesi Oğretim Uyesi Prof. Dr. Melih Erdoğan layık goruldu.
İş ve akademi dunyasına yon veren isimlerin bir araya geldiği torende; ic denetim mesleği ve TİDE icin olağanustu başarı gosteren, yaşamını ic denetim mesleğinin gelişimine adamış, ulusal veya uluslararası capta ic denetim mesleğinin uygulamasına katkı sağlayan, TİDE ve ic denetim farkındalığının gelişmesine oncu olan kişi ve kurumların teşvik ve takdir edilmesi amaclanıyor. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı