Balcova Belediyesi ile Tum Yerel Yonetim Calışanları Sendikası arasında, belediye bunyesindeki 101 memurun mali ve sosyal haklarını kapsayan sozleşme imzalandı. Yeni sozleşmeye gore, Balcova Belediyesinde gorev yapan 657 sayılı kanuna tabi 101 memur, ulaşım yardımı ile birlikte ortalama 2 bin 414 TL ek ucret alacak.
Balcova Belediyesi, Tum Yerel Yonetim Calışanları Sendikası ile iki yıllık sozleşme icin tekrar masaya oturdu. Yapılan goruşmelerin ardından Balcova Belediye Başkanı Fatma Calkaya ve Tum Yerel-Sen İzmir 2 No'lu Şube Başkanı Ozgur Işık arasında, 2021 yılının sonuna kadar gecerli olacak toplu sozleşme imzalandı.
Yeni sozleşmeye gore, Balcova Belediyesinde gorev yapan 657 sayılı kanuna tabi 101 memur, ulaşım yardımı ile birlikte ortalama 2 bin 414 TL ek ucret alacak. Ote yandan, aylık ek gelirin yanı sıra birinci derecede yakınını kaybeden veya engelli yakını olan memurların sosyal haklarında da iyileştirme yapıldı.
Balcova Belediye Başkanı Fatma Calkaya, "Personelimizin daha rahat şartlarda calışması bizim de hizmet kalitemizi artırıyor. Balcova Halkı'na hizmet eden tum arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - İZMİR