Gaziantep'in Araban ilcesi Kaymakamlığı tarafından yurutulen "Yetim Gulerse Dunya Guler" projesi kapsamında ilcedeki yetim ve oksuz cocuklara oda takımı, bilgisayar, kitap ve ceşitli hediyeler verildi.
Araban ilce Kaymakamlığı koordinesinde Nisan 2020 tarihinde başlatılan, SYDV Mudurluğu tarafından desteklenen "Yetim Gulerse Dunya Guler" projesi kapsamında ilcedeki yetimlerin yuzleri gulduruluyor. Proje kapsamında 13 yetim ve oksuz cocuğa daha cocuk odası takımı kurularak, bilgisayar, kitap ve ceşitli hediyeler verildi.

Gaziantep'in Araban ilcesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, "Nisan 2020 tarihinde kaymakamlığımızca başlatılan ve 8 aydır devam eden "Yetim Gulerse Dunya Guler" projemizin 5'inci etabında ilce merkezi ve kırsalında ikamet eden 13 yetim ve oksuz cocuğumuzun yaşadığı 6 cocuk odası takımı daha kurduk, bilgisayar, kitap ve ceşitli hediyelerle yuzlerini guldurduk. 8 ayda toplamda 56 ailemiz ve 157 yetim ve oksuz ihtiyac sahibi cocuğumuzun hayallerini gercekleştirerek yuzleri guldurduk. Her bir odayı ortalama 13 bin TL harcanıyor. Odalar icin toplamda yaklaşık 720 bin TL butce harcadık. Projemiz ilcemizdeki tum yetim ve oksuzlerimizin hayalleri gercekleşene kadar devam edecektir" dedi.
Projenin 5'inci etabı acılışını yapan Araban ilcesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu ve eşi Nesrin Mutlu'ya AK Parti Araban İlce Başkanı Kamil Murat Kasney, AK Parti Araban ilcesi Gaziantep Buyukşehir Belediyesi Meclis Uyesi İbrahim Cobanoğlu ve Araban ilcesi SHM Muduru Murat Tilki eşlik etti.
13 yetim ve oksuz cocuk kendileri icin cocuk odası takımı kurup bilgisayar, kitap ve ceşitli hediyeler veren Araban ilcesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu'ya teşekkur etti. - GAZİANTEP
Kaynak: İhlas Haber Ajansı