Narlıdere Altıevler Mahallesi Aksu Sokak'taki kır duğun salonunda gecen 2 Kasım'da saat 21.00'da meydana gelen olayda, Can ailesinin işletmesini silahla basan 35 yaşındaki ikiz kardeşler Harun ve Hakan İvgin ile arkadaşları Emre Demirağac, iceride bulunanlara kurşun yağdırdı. İddiaya gore Demirağac tarafından baba Muzaffer Can ayağından vurularak 3 kurşunla yaralanırken, Harun ve Hakan İvgin ise ancak 200 metre kacabilen 27 yaşındaki Suleyman Fırat Can'ı vurarak oldurdu.
[h=3]BORCLARINI ODEMEYİP "HADİ DEFOL" DEMİŞLER[/h]Oğlu Suleyman Fırat'ın bundan aylar once kendi işinin patronu olmak icin Serkan B. aracılığı ile İnciraltı'nda ikiz kardeşlerin işlettiği bir kır duğun salonunun işletmesini almaya karar verdiğini aktaran acılı anne Dilek Can, "İşletmesini satın alacağımız kır duğun salonu kurşunlanınca oğlum, 'Bana bu işletmeden hayır gelmez. Ben bu işten vazgececeğim' diye soyledi. Oğlum, Harun ile Hakan kardeşlerden verdiği 20 bin lira parayı geri istemiş ancak onlar da 'Masrafları cıkınca sana 12 bin 500 lira borcumuz kalıyor. Onu da sana 3 taksitte veririz. Hadi şimdi defol git' diyerek oğlumu kovmuşlar" diye konuştu.
[h=3]YARALI BABA, OLU TAKLİDİ YAPARAK KURTULMUŞ[/h]Yeni Asır'ın haberine gore; oğlu ile eşinin sonrasında bu işi cozmek icin Serkan B'yi Narlıdere'deki işletmelerine davet ettiğine dikkat ceken anne Dilek Can, "Konuşmak icin Serkan'ı cağırmışlar ancak onların yerine akşamustu arka kapıdan Harun, Hakan ve Emre iceriyi silahlarla basmış. Emre eşimi bacağından vuruyor. Harun ile Hakan da kurşun yağdırıp, 200 metre ileride oğlumu oldurmuş. Sonra tekrar işletmeye geri donen ikizler Emre'ye 'Daha bu adamın işini bitirmedin mi?' diyor. Sonra Emre bir el daha ateş ediyor. Eşim olmuş gibi yapınca kacıyorlar" diye konuştu.
[h=3]"BAŞKALARININ CİĞERİ YANMASIN"[/h]Cinayetten sonra 3 zanlı tutuklanarak cezaevine konurken, anne Dilek Can ağır yaralı eşinin yuruyemediğini, oğlunun da genc yaşta mezara girdiğini anlatarak isyan etti. Acılı anne, "Bu kişilerin bircok suctan sabıkası olduğunu biz sonradan oğrendik. Onlar bizim ciğerimizi yaktı, başkalarının ciğeri yanmasın. Bu katillerin en ağır cezaya carptırılmasını istiyorum" dedi.