İstanbul'da Aralık ayında gunbatımına karşı deniz keyfi
İSTANBUL - Kartal sahilde Aralık ayında denize giren bir vatandaş, gun batımına karşı yuzerek denizin keyfini cıkardı.
İstanbul'da Aralık ayında guneşin yuzunu gostermesiyle birlikte vatandaşlar sahillere indi. Kartal Dragos sahilde guneşli havayı fırsat bilen İsmail İmamoğlu isimli bir vatandaş denize girerek gunbatımına karşı yuzdu. Soğuk olmasına rağmen denizin keyfini cıkaran İmamoğlu'nu gorenler şaşkına dondu.
"Kendimi sağlıklı ve dingin hissediyorum"
Kartal'da pasta malzemeleri ureten bir dukkanın işletmecisi olan İsmail İmamoğlu, "Sağlık icin denize giriyorum. İnsanlara da tavsiye ederim. Su celik gibi, vucudumu da celik gibi yapıyor. Vucudumun daha direncli olması icin denize giriyorum. Hem stres atmak hem de sağlık acısından faydası var. Denize girince kendimi sağlıklı ve dingin hissediyorum" dedi.
İmamoğlu denize girerek stres attığını soyleyerek, "Bircok urun siparişim var ama şu an hepsini unuttum. Deniz bayağı temiz. Vatoz balığı ve yunus ile deniz yılanı gordum. Şubat ayında da girilebilir. Gelmeden once meteorolojiden deniz suyunun sıcaklığına bakıyorum. Bugun 9 derece civarındaydı. Diğer insanlara da tavsiye ederim" diye konuştu.