Cocuğunu gormek icin İstanbul'dan Bursa'ya giden Tolga Irmak, kayınpederi tarafından pompalı tufekle vuruldu. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Irmak, "Cocuğum ve annesinden once kayınpeder geldi, sorgusuz sualsiz pompalı tufekle ateş edip kactı. Calışamayacak haldeyim, bana bunu yapan adam serbest bırakıldı. Bir an once tutuklanmasını ve cocuğumun velayetini almak istiyorum" dedi.
Esenyurt'ta yaşayan Tolga Irmak, 5 yıllık evliliğini gectiğimiz aylarda sonlandırarak eşinden ayrıldı. Mahkeme kararıyla 4 yaşındaki oğlunun velayeti ise, annesine verildi. Irmak'a ise 2 ayda bir hafta olmak uzere cocuğunu gorme hakkı verildi. İddiaya gore kasım ayının 20'sinde cocuğunu gormek icin eski eşinin baba evi olan Bursa'ya giden Tolga Irmak, kayınpeder dehşeti yaşadı. Oğlunu gormek icin onceden belirlenen buluşma noktasına gelen adam, eski kayınpederiyle karşı karşıya geldi. Edinilen bilgiye gore Irmak'a pompalı tufekle ateş eden kayınpeder, daha sonra olay yerinden kactı. Yaralanan Irmak ise hastaneye kaldırıldı.
"Beni oldurmek icin sıktı"
Hastaneye kaldırılan Irmak'ın elinde ve vucudunun ceşitli yerlerinde olan cok sayıda sacma izleri temizlendi. Elinde buyuk bir delik oluşan Irmak'ın pandemi dolayısıyla ameliyatı ileri bir tarihe ertelendi. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Tolga Irmak, "Ben eşime mesaj atıp cocuğumu gormek istediğimi ve Bursa'ya geleceğimi bildirdim. Once yok dedi daha sonra "Tamam gel" dedi. Bir buluşma yeri belirledik. Ancak saat yaklaştıkca surekli yer değiştirdi. Bende cocuğu mu gormek icin ne dese tamam dedim. Ancak son buluşma yerine gittiğimde cocuğum ve annesinden once babası geldi. Arabadan inip sorgusuz sualsiz pompalı tufekle ateş edip kactı. Daha sonra eşim ve cocuğum geldi ve beni o halde gordu. Ben şu an calışamayacak haldeyim ve olumden dondum. Bana bunu yapan adam da serbest bırakıldı. Bir an once tutuklanmasını ve cocuğumun velayetini almak istiyorum" diye konuştu.
Kayınpeder dehşeti kamerada
20 Kasım cuma gunu Bursa İnegol'de gercekleşen kayınpeder dehşeti ise guvenlik kamerasına yansıdı. Goruntude arabadan inen kişinin, Irmak'ın yanına gelip tufeği ateşlediği goruluyor. Yaşanan olay ise guvenlik kamerasına saniye saniye yansıyor. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı