yaptığı acıklamada en buyuk hayalinin cocukluktan beri hayranı olduğu sanatcı Mahsun Kırmızıgul ile tanışmak olduğunu dile getirdi. MAHSUN KIRMIZIGUL SURPRİZ YAPTIDHA'nın haberinin ardından unlu sanatcı ve yonetmen Mahsun Kırmızıgul, Elif'in cağrısına kayıtsız kalmadı. Kırmızıgul, Elif'i cep telefonu ile goruntulu arayarak sohbet etti. Telefonu actığında karşısında Mahsun Kırmızıgul'u goren Elif, buyuk sevinc ve heyecan yaşadı. Duygusal anların yaşandığı goruşmede Kırmızıgul, kitap bağımlısı olan Elif'in tum kitaplarını kendisinin alacağını soyledi. Elif de "Sizinle tanıştım, gordum ya cok mutlu oldum ve başka bir şey istemiyorum" dedi. Kırmızıgul ise Sivas'a geldiğinde mutlaka Elif'in yanına uğrayacağını soyledi.'DAHA ONCE TANISAM, MUCİZE FİLMİNDE OYNATIRDIM'Unlu sanatcı Kırmızıgul, Elif'e goruşmesi sırasında, "Daha once tanışmış olsaydım seni Mucize'de oynatırdım. Seni tanıdığıma cok memnun oldum. Beni istediğin zaman arayabilirsin. En yakın zamanlarda album cıkaracağım. Sahneye cıkacağım. Belki Sivas'a konsere gelirsem sen beni ailenle birlikte en on sırada izleyeceksin. Gozlerine bakarak, sana bakarak şarkı soyleyeceğim" dedi.Elif ise "O film zaten beni anlatıyor ve benimle aynı. Şu an konuşamıyorum. Cok heyecanlıyım. Cok sevincliyim. Beni cok mutlu ettiniz" diye cevap verdi.Kırmızıgul son olarak Elif'in en cok sevdiği 'Bu sevda bitmez' turkusunu seslendirdi. Elif de Kırmızıgul'un turkusune eşlik etti. 'COK DUYGUSALIM, ELİF OZEL BİR İNSAN'Elif'le yaptığı goruşmenin ardından değerlendirmelerde bulunan Mahsun Kırmızıgul, "Oncelikle bizi Elif'le buluşturduğunuz icin cok teşekkur ediyorum. Cok duygusalım, yıllar once sahneye cıktığım donemde zaman zaman boyle buluşmalar oluyordu. Duygusal olan buluşmalar, hatta basının gormediği. Uzun sure goruştuğum insanlar da oldu. Gerek yurt dışında gerek yurt icinde. Bu anlar olumsuz bence. Bugun yaşadığım bu anı, daha once de cok yaşadım. Bir sanatcıyı sevebilmek, bir sanatcıyı sevmek, onun şarkılarını, onun yaptıklarını takip etmek, onu yaşamak başka bir duygu. Muziğin sinemadan farkı bu. Ben hem sinemacıyım hem muzisyenim. Şunu soyleyebilirim, muziğin gucu cok başka. Sinema evet kalıcı ama muzik cok başka şeyler soyluyor insana. Cok duygulandım. Elif'in beni sevmesinin altındaki nedenleri duşunduğum zaman, zamanında yapmış olduğum şarkıları, sonrasında filmlerde aslında yine bu toplumun sorunlarını ele almam. Toplumsal icerikli filmlerimden de cok etkilenmiş belli. Ozellikle Mucize'den. Onu hissedebiliyorum aslında. Bugun toplumun buyuk bir kesimi Beyaz Melek'ten başlayıp da Mucize ile biten bu filmlerden insanlar cok şey oğrendiler aslında. Bu filmlerin hepsinin birer onermesi vardı. Bir mesajı vardı. Bu mesajlar yerini buluyor diye duşunuyorum ben. Cunku Elif gibi binlerce insan var. Başka sanatcıları seven, başka sanatcıları duşunen. Elif cok ozel bir insan. Benim icin bu insanların hicbirisi engelli değil. Benim icin ozel insanlar. Sizlere bir kez daha teşekkur ediyorum bizi buluşturduğunuz icin" ifadelerini kullandı. Goruşmenin ardından cok mutlu olduğunu belirten Elif Alkan ise "Şu an ellerim buz gibi oldu. Cok acayip bir şey. Bu benim en buyuk hayalimdi. Onu gormek yetti bana. Konserine de gitmek istiyorum" diye konuştu.
- İstanbul