Turkiye Altın Marka Odul Toreni bu yıl 4'uncu kez duzenlendi.
Tazefile.com'un ana sponsorluğunda, BIG Creative Yonetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş tarafından Hilton Bomonti Center'da duzenlenen toren pandemi onlemleriyle gercekleşti.
Sunuculuğunu Şenol İpek ve Berat Aşıcıoğlu'nun yaptığı geceye Rafet El Roman damgasını vurdu.
25'inci yılını kutlayan El Roman, "25. yıl ozel sanat odulu"nu Tazefile.com'un sahibi Ahmet Gok'un elinden aldı.
Şarkıcı, "Zorlu surecten gectiğimiz şu gunlerde bu odulu ozveriyle calışan sağlık calışanlarına ithaf ediyorum. Bugun soyleyeceğim tum şarkıları onlar icin seslendireceğim" diyerek sevilen şarkılarını soyledi.Torende ayrıca "Yılın gazetesi" odulune Hurriyet Gazetesi layık gorulurken "Yılın erkek ana haber sunucusu" odulu Kanal D Ana Haber ile Deniz Bayramoğlu'na verildi.
"Yılın haberi" odulunu CNN Turk muhabiri Fulya Ozturk, "Yılın haber programı" odulunu Akıl Cemberi programıyla Başak Şengul aldı.
"Yılın magazin programı" odulu ise Magazin D'nin oldu.
Kanal D Haber ile hafta ici her akşam izleyiciyle buluşan Deniz Bayramoğlu, 'yılın erkek haber sunucusu' odulunu iş insanı Şahin Kırbıyık'ın elinden aldı.
Yılın gazetesi
Hurriyet, 'yılın gazetesi' secildi. Odulu, Hurriyet Kurumsal İletişim ve Etkinlik Yonetimi Muduru Merve Arbaş Ozkaynak aldı.
Kanal D ve CNN Turk'e iki odul
Torende Kanal D iki odule layık goruldu. Kanal D Haber'i sunan Deniz Bayramoğlu, 'yılın erkek haber sunucusu' odulunu alırken, 'yılın magazin programı' odulu "Magazin D"nin oldu.
CNN Turk de geceden iki odulle ayrıldı. Başak Şengul'un sunduğu "Akıl Cemberi", 'yılın haber programı' secilirken, Fulya Ozturk 'Ermenistan sivil katliamı' başlıklı haberiyle 'yılın haberi' odulune layık goruldu.
Torene katılan Fulya Ozturk hem kendisine verilen 'yılın haberi' odulunu hem de 'yılın haber programı' secilen "Başak Şengul ile Akıl Cemberi"nin odulunu aldı.
Avrupa'daki performanslarıyla adından soz ettiren DJ Hakan Işık, Azerbaycanlı şarkıcı Kayla ile gecede odul aldı. İkili sahnede "Allah Versin" adlı cover şarkıyı seslendirdi. "Bu odulu dost olan iki ulkeye armağan ediyoruz" diyen Işık ile Kayla Turk bayrağı ve Azerbaycan bayrağı ile birlikte poz verdi.
Kaynak: Hurriyet