AK Parti Merkez İlce Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu ve yonetim kurulu uyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şukru Başdeğirmen'i ziyaret etti. Pirimoğlu, "Merkez İlce Teşkilatı olarak her zaman Şukru Başkanımızın yanındayız" dedi. Belediye Başkanı Şukru Başdeğirmen de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Sizlerin verdiği gucle daha cok calışıyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti Merkez İlce Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu ve yonetim kurulu uyeleri, Isparta Belediye Başkanı Şukru Başdeğirmen'i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı istişarelerde bulunulurken, Belediye Başkanı Başdeğirmen, belediye olarak gorevleri suresinde bugune kadar yaptıkları calışmalar hakkında bilgiler verdi. 'Şehrimizin ihtiyaclarını, sorunlarını, varsa isteklerini sizlerle birlikte istişare ederek hizmetlerimizi yapmaya calışıyoruz" diyen Belediye Başkanı Şukru Başdeğirmen, "Aynı teşkilatın ekibiyiz, aynı davanın insanlarıyız. Bunlar bizim icin cok onemli. Hep birlikte Isparta'mızdaki vatandaşlarımıza ve ulaşabildiğimiz kadar da Isparta'mızın dışındaki vatandaşlarımıza hizmet etmeye calışıyoruz" goruşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şukru Başdeğirmen, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Bu teşkilatların onemi bizleri, sizlerle beraber vatandaşlarla buluşturmaktır. Teşkilatlar vatandaşların sorunlarını gidermek ihtiyaclarını karşılamak, varsa cozum yolları bulmak anlamında cok onemli. Hepimizin tek amacı var, insana yardımcı olmak. İnsanın yanında olmak, insan odaklı calışmak. Bizlerde elimizden geldiğince bu calışmalarımıza hız veriyoruz. Sizlerin verdiği gucle de daha cok calışıyoruz. Sağ olsun Yasir Başkanımız bizleri yalnız bırakmıyor. Butun vatandaşlarımızın isteklerini taleplerini bizlere getiriyor. Bizde bu talepleri elimizden geldiğinin daha fazlasını yaparak yerine getirmeye calışıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi.
Pandemi dolayısıyla yaşanan sorunlara, verdikleri hizmetlere de değinen Başkan Başdeğirmen, "Bu surec tum insanlarımızı yordu. Ancak bizler de hep birlikte el birliği, guc birliği ile bunun mucadelesini verdik. İnanıyoruz ki, devletimizin gucuyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetiyle diğer ulkelere ornek olacak şekilde vatandaşımızın yanında her sorununa care olarak guzel calışmalar yapmaktayız" derken, son zamanlardaki aşı gelişmelerinden bahsetti. Başdeğirmen, "Umudumuz en kısa zamanda bu zor gunleri atlatmaktır. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz. Vatandaşlarımızdan da tedbirlere uymalarını, maske, mesafe, temizlik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Sağlıklı guzel gunler yakındır" ifadelerinde bulundu.
Isparta'da cok sayıda projenin devam ettiğini kaydeden Başdeğirmen, "Isparta'mızda bircok hizmetler yapmaya calışıyoruz. Pandemi sureci bize engel değil. Bizler gece gunduz ne kadar zorlukta cekilse, eleman sorunu yaşansa da hizmetlerimizi aksatmıyoruz. 29 mudurluğumuzle calışmalarımızı surduruyoruz. Yine Isparta'mızda gorduğumuz yapılaşmadaki sorunları varsa onları cozerek, yeni yaşam alanları oluşturarak şehrimizi daha da guzelleştirmek icin mucadelemizi surduruyoruz. Yuce Rabbim yar ve yardımcımız olsun" dedi.
AK Parti Merkez İlce Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu da, misafirperverliklerinden dolayı şahsı ve yonetim kurulu uyeleri adına Belediye Başkanı Şukru Başdeğirmen'e teşekkur etti. AK Parti Merkez İlce Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu, "Dunyayı kıskacı altına alan bir pandemi surecinden geciyoruz. Isparta'mızda AK Parti belediyemizin, Şukru Başkanımızın ozellikle maske, mesafe ve hijyen kuralları noktasında oluşturmaya calışmış olduğu farkındalık projelerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkur ediyorum" goruşlerinde bulundu.
AK Parti Merkez İlce Başkanı Ahmet Yasir Pirimoğlu konuşmasını şoyle surdurdu: "AK Parti belediyesi Şukru başkanım belediyeyi aldıktan sonra gercekten gonul belediyeciliği ve hizmet belediyeciliğini cok guzel bir şekilde harmanlayarak Isparta'mıza cok guzel kazanımlar sağladı. Her şeyden once Isparta'mızda sosyal belediyeciliğin ne olduğunu bizlere tanıttı. Pandemi surecinde yardıma ihtiyacı olan bircok aileye belediyemiz yardım elini uzattı. Kendilerine teşekkur ediyorum.
Ayrıca Isparta'da yıllardan buyana cozume kavuşması gereken bir ITKM olayı, koku sorunu vardı. Başkanımız burada AK Parti belediyeciliğine yakışır bir şekilde tum ozverisiyle bu problemlerin uzerine gitti ve cozume kavuşturdu.
Yine bir Millet Bahcesi projesi var. Başkanımızın bu projenin uzerine titiz bir şekilde eğildiğini de biliyorum. Bu da guzel bir projeyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.
Biz Merkez İlce Teşkilatı olarak her zaman Şukru Başkanımızın yanındayız. Merkez İlce Teşkilatı olarak partimiz adına, belediyemiz adına ne yapmamız gerekiyorsa her zaman taşın altına elini koymaktan değil, govdemizi koymaktan hicbir zaman cekinmeyiz. Dolayısıyla hep birlikte teşkilatımızla birlikte guzel calışmaların altına bundan sonra da imza atılacaktır. Başkanımıza bugune kadar teşkilatımıza vermiş olduğu desteklerinden dolayı da teşekkur ediyorum. Bizim uzerimize duşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız." - ISPARTA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı