Koron virus tedavisi goren MHP Aydın İl Başkanı Alıcık taburcu oldu
-"Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin"
AYDIN - Milliyetci Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, yalandığı Korona virus nedeniyle tedavi gorduğu hastaneden taburcu oldu. Alıcık, "Kimse bana bir şey olmaz demesin, bu işin şakası yok" dedi.
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık gectiğimiz gunlerde rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan Korona virus testinin pozitif cıkması uzerine Nazilli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Alıcık'tan sevindirici haber geldi. Hastaneden taburcu olan ve tedavisine bir sure daha evinde devam edilecek olan Alıcık, onemli mesajlar verdi.
"Bu işin şakası yok"
Hic kimsenin sağlına guvenerek 'bana bir şey olmaz' dememesi gerektiğini ifade eden MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Cuma gunu yatışımın yapıldığı Nazilli Devlet Hastanesi'nden taburcu oldum. Başta başhekim Engin bey olmak uzere, doktorum Cemalettin beye ve tum sağlık personellerimize ayrı ayrı teşekkur ediyorum. Burada cok iyi bir şekilde tedavi gordum. Hastaneye yattığımdan bu yana arayan soran tum dostlarımız da dualarını esirgemedi. Tum hepsinden Allah razı olsun. Sevilmek ve sayılmak cok guzel bir şey. Bunu hasta olduğunuzda cok daha iyi anlıyorsunuz. Dostlarınızın sizi araması cok buyuk mutluluk veriyor. Rica ediyorum, devletimizin koyduğu kurallara uyalım. Maske, mesafe ve hijyen kuralları cok onemli. Kimse 'bana bir şey olmaz' demesin. Ben de oyle duşunuyordum ama hastaneye başvurduğumda virusun akciğerlere kadar inmiş olduğunu gorduk. Korona virusu yenmek adına başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak uzere tum devlet buyuklerimiz canla başla calışıyorlar. Aşı haberlerini de dikkatle takip ediyoruz. İnşallah kısa zamanda guzel haberler alacağız" dedi.
Alıcık ote yandan hastalığı atlatıp sağlığına kavuşmuş olan herkesi immun plazma bağışlamaya davet etti. Kendisinin de immun plazma bağışı yapabilmek icin gerekli şartları sağladığında bağış yapacağını sozlerine ekleyen Alıcık, "Bir kişinin sağlığa kavuşmasında katkımız olursa, ne mutlu bize. Hastanede tedavi altında olan tum hastalarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.