1 berabere kaldıkları Menemenspor macının ardından yaptığı acıklamada, bir ust lige cıkacaklarına inandığını soyledi.
TFF 1. Lig'in 13. haftasında evinde Menemenspor'u ağırlayan Samsunspor, mucadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Macın ardından basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, sezon sonu Super Lig'e cıkacaklarını belirterek, onemli acıklamalarda bulundu.

2 puan kaybettikleri icin uzgun olduklarını ifade eden Sağlam, "Kazanmamız gereken bir macı 2 puan kaybederek tamamladık. Sonuc icin uzgunuz. Macın başında gol yedik. Sonrasında oyunu elimize alarak bircok pozisyon urettik. Net pozisyonlardan yararlanamadık. Ofansif olarak cok uretkendik. Golu bulduktan sonra da baskımız devam etti ve pozisyonlar yakaladık. Verilmeyen penaltılar vardı. Macın son saniyesine kadar skor ustunluğu icin mucadele ettik. Oyunun geneliyle alakalı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Sonuc bizi memnun etmedi ama oyun, mucadele, pozisyonlar ve uretkenlik guzel şeylerdi. Eksikliklerimiz var ama bugunku karşılaşmadan memnunun. Bugunku macı bırakıp, Bursaspor macına hazırlanacağız. Bu oyunu ve mucadeleyi hafta sonuna taşırsak, burada kaybettiğimiz 2 puanı oradan telafi edebiliriz" dedi.
"Ust lige cıkacağımıza inancım tam"
Sezon sonu Super Lig'e cıkacaklarını vurgulayan başarılı teknik adam, şunları soyledi:
"Biz iyi yoldayız ve iyi gidiyoruz. Kaybettiğimiz puanları telafi edecek macları mutlaka oynayacağız. Sonra da hedefimize ulaşacağız. Buna sonuna kadar inanıyorum. Bu yolculukta bugun de olduğu gibi karşımıza bazı olumsuzluklar cıkıyor. Şunu herkes bilsin ki biz her turlu olumsuzluğu, engeli bir şekilde ortadan kaldırmayı becereceğiz. Ust lige cıkacağız. Taraftarımız buna kesinlikle inansın. Ben inanıyorum. Onlar da inansın." - SAMSUN
Kaynak: İhlas Haber Ajansı