Kutahya Valisi Ali Celik, bağışlanan kitap satılarından elde edilen 11 bin 395 TL bağışı depremzedelere ulaştıracaklarını soyledi.
Kutahya Valisi Ali Celik, kitaplarının satışından elde ettiği geliri İzmir depremzedelerine bağışlayan Ustun Zeka, Ozel Yetenek ve Disleksi Derneği Başkanı İsmail Başbunar'ı makamında kabul etti. Vali Ali Celik, "Depremzede vatandaşlarımızın yanında olan, İzmir'in yaralarını sarmak icin destek veren, duyarlılık gosteren vatandaşlarımıza teşekkur ediyorum" dedi. Ustun Zeka, Ozel Yetenek ve Disleksi Derneği Başkanı Psikolog İsmail Başbunar, "Oyun Terapisi-Problemli Davranışlara Cozum", "Oğrenme Gucluğune Oyunla Mudahale", "Sınav Kaygısını Yok Etme Yontemleri" ve "Yaktığın Yerdeyim" isimli kitaplarının satışından elde ettiği 2 bin TL geliri depremzedelerin ihtiyaclarının karşılanması icin Kutahya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bağışladı. Dernek Başkanı İsmail Başbunar, Vali Ali Celik'i makamında ziyaret ederek kitaplarını takdim etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ali Celik, Başbunar'ın ornek davranışını takdirle karşıladığını belirterek teşekkur etti.
"11 bin 395 TL depremzedelere gonderilecek"
Vatandaşlar tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) bağışlanan toplam 9 bin 395 TL ile kitaplardan elde edilen 2 bin TL'nin AFAD aracılığıyla depremzedelere ulaştırılacağını kaydeden Vali Ali Celik, "Kutahyalılar depremin ilk gununden bu yana İzmirlilerin yaralarını sarmaya calıştı. Az cok demeden yapılan butun yardımlar bizleri hem duygulandırdı hem de mutlu etti. Depremzede vatandaşlarımızın yanında olan, duyarlılık gosteren yardımsever vatandaşlarımıza şukranlarımı sunuyorum" dedi.
Ziyarette, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Muduru Mehmet Oztopal hazır bulundu. - KUTAHYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı