Hz. İmam Zeynel Abidin Turbesi Kultur Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman ve yonetimini makamında ağırlayan Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Guder, "Malatya'daki Sivil Toplum Kuruluşları farklı duşuncelere ve mezhepsel farklılıklara sahip bile olsa, herkesin arasındaki uyum Malatya'mızı yaşanabilir bir kent haline getirmiştir" dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Guder, Hz. İmam Zeynel Abidin Turbesi Kultur Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Muduru Ergun Karaca ve yonetimini makamında ağırladı. Ziyarette, Vakıf olarak Malatya genelinde yuruttukleri calışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Karaduman, aynı zamanda Başkan Guder'in goruş ve onerilerini de dinledi. Başkan Guder'de inanc değerlerinin butunleştirilmesi noktasında Zeynel Abidin Turbesi Kultur Vakfı'nın gostermiş olduğunuz gayret, caba ve faaliyetleri yurekten kutladığını belirtti.
"Başkanımız bizlerle yakın ilişki icerisindedir"
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Guder'e istişare ziyaretinde bulunduklarını aktaran Hz. İmam Zeynel Abidin Turbesi Kultur Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, "Cok değerli Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Osman Guder'i ziyaret ediyoruz. Kendisine hem teşekkurlerimizi sunduk hem de pandemi konusunda vakfımız ile yurutulen calışmalar konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Kendileri bizlerle cok yakın ilişki icerisindedir. Başkanımız bugune kadar yapmış olduğu calışmalarda oldukca başarılı oldu. Yakın ilgisinden ve calışmalarından dolayı sayın başkanıma cok teşekkur ediyorum" şeklinde konuştu.
"Zeynel Abidin Turbesi Kultur Vakfı guzel işler yapıyor"
Ziyaretlerinden dolayı Hz. İmam Zeynel Abidin Turbesi Kultur Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman ve yonetimine teşekkurlerini ileten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Guder, "Zeynel Abidin Vakfımızın kıymetli Başkanı, değerli muduru ve yonetim kurulu uyeleri ile birlikte bizleri ziyaret ettiler. Oncelikle bu ziyaretleri bizleri cok mutlu etti. Teşekkurlerimi sunuyorum. Vakfın bizim bolgemizde olması hasabiyle ortak calışmalarımızın artırılmasına vesile oluyor. Sizler guzel işler yapıyorsunuz. Oradaki insanlarımızın sosyal, diğer ihtiyacların giderilmesi ve inanc değerlerinin butunleştirilmesi noktasında gostermiş olduğunuz gayret, cabalarınızı yurekten kutluyorum. Gerek yerel yonetimler gerek vakıflar gerekse de tum sivil toplum orgutlerinin ortak amacı insana, insanlığa hizmete etmektir. Bu parola ile cıktığımız bu yolda birbirimize destek olma, vatandaşlarımızın ihtiyacları doğrultusunda oluşan problemleri cozme noktasında zaman zaman bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. 'İnsanı yaşattı ki devlet yaşasın' anlayışıyla cıktığımız bu yolda insanımıza hizmet etmekteyiz. İnsanımıza hizmet ederken de bolgeler arası kalkınmışlık farkının insanlar uzerindeki olumsuz etkilerini ortadan kaldırma noktasında da buyuk caba sarf ediyoruz. Malatya'daki Sivil Toplum Kuruluşları farklı duşuncelere ve mezhepsel farklılıklara sahip bile olsa, herkesin arasındaki uyum Malatya'mızı yaşanabilir bir kent haline getirmiştir. Diğer iller uzerinde oynanan oyunlar zaman zaman Malatya'mızda da denendi ama kanaat onderlerimizin engin goruş ve tecrubeleri, bu olayların yaşanmasına izin vermemiştir. Tek vatan, tek toprak parcası uzerinde tek bayrak diyerek, bu vatan icin hepimiz elimizden geleni yapacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen Başkanımıza ve yonetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkur ediyorum" diye konuştu. - MALATYA