Eskişehir Organize Sanayi Bolgesi (EOSB) heyeti, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Onal'ı makamlarında ziyaret etti.
Ziyarete, Başkan Nadir Kupeli, Başkan Vekili Metin Sarac, Yonetim Kurulu Uyeleri Yavuz Ayva ve Hamza Tınas, Denetim Kurulu Uyeleri Hikmet Cetin ve Samet Ozkaya katıldı. İlk olarak Odunpazarı Kaymakamlığına gercekleşen ziyarette Eskişehir Organize Sanayi Bolgesinin, Odunpazarı bolgesinde olması nedeniyle sokağa cıkma kısıtlamalarında uretimin durmaması icin alınan ve alınacak tedbirler goruşulerek, ekonominin kalbi olan sanayide bu konuda azami kolaylığın gosterilmesi hususu dile getirildi. Ziyarette Başkan Nadir Kupeli, Eskişehir OSB'de yurutulen calışmalar hakkında Kaymakam Bilgin'e bilgiler verdi. Kupeli, OSB yonetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin buyumesi icin yoğun gayret gosterdiklerini ifade ederek, bu yıl yeni yatırımlar acısından son 10 yılın en yuksek rakamlarına ulaştıklarını aktardı.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Kupeli ve yonetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, hem salgın tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması, hem de sanayideki uretimin devamlılığının sağlanması konusunda her zaman iş birliğine hazır olduklarını belirtti. Bilgin, Eskişehir ekonomisinin en onemli gucu olan sanayi sektorunun bolgede daha da gelişmesi ve sorunların cozumu noktasında, bundan sonraki surecte de Eskişehir OSB yonetimi ile iş birliği ve istişareye devam edeceklerini belirtti.
Odunpazarı Kaymakamlığı ziyaretinden sonra Başkan Kupeli, Başkan Vekili Sarac, yonetim ve denetim kurulu uyeleriyle ile beraber Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Onal'ı makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Onal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Eskişehir'in cok guclu bir sanayi alt yapısına sahip olduğunu dile getirdi. İlce sınırlarında bulunan Anadolu Universitesi ile Eskişehir Teknik Universitesi'nin, Eskişehir Tren İstasyonu'nun, TEI (TUSAŞ) ve TURASAŞ Eskişehir Bolge Mudurluğu gibi onemli kuruluşların bolgeye canlılık kattığını soyleyen Kaymakam Onal, Tepebaşı'nın hızla gelişen bir ilce olduğunu sozlerine ekledi.
Eskişehir OSB Başkanı Nadir Kupeli, Onal'a gosterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkur ederek, "Oncelikle yeni gorevinizde sizlere başarılar diliyoruz. Eskişehir OSB olarak kurumlar arası iş birliğini cok onemsiyoruz. Tepebaşı Kaymakamlığımız ile birlikte hareket etmeye, ilcemizin ve şehrimizin gelişimine katkı sunma noktasında iş birliği yapmaya her zaman hazırız. Ekonomi ve sanayi yonunden guclu bir Eskişehir icin bundan sonrada el birliğiyle calışmaya devam edeceğiz" dedi. - ESKİŞEHİR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı