Sosyal medya programına konuk olan Acun Ilıcalı, yeni bir platform icin cekeceği 'Sihirli Annem' dizisi hakkında "Kızım Melisa dizinin eski bolumlerini soluksuz izliyordu. Bende yenisini cekeyim dedim" ifadelerini kullandı.
Bir Televizyon kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı, sosyal medya programında Şelale Kadak'ın 'Doğruluk mu Cesaret mi?' programına konuk oldu. Kendi kanalının studyosunda roportaj veren Acun Ilıcalı, yeni kurulan platform icin cekeceği 'Sihirli Annem' dizisini anlattı. Bir anda sosyal medya da en ust sıralara gelen konu magazin gundemine bomba gibi oturdu.

"Bu kadar seviyor, yenisini yapayım bari dedim"
Ceşitli programlar cekmek icin hazırlanan Acun Ilıcalı, 17 yıl once yayınlanan Sihirli Annem dizisini yeni bolumleriyle tekrar yayınlanacağını ve cekim icin calışmaların başladığını acıkladı. 1 Ocak 2021 yılı itibariyle yayın hayatına başlayacak olan yeni platformda Sihirli Annem dizisinin de olacağını belirtti. Acun Ilıcalı, "Gecen Melisa ile kahvaltıdaydık baktım Sihirli Annem'i seyrediyor. Sihirli Annem eski ama cok başarılı bir dizi, baktım Melisa'ya boyle nefes almadan eski bolumleri seyrediyor. Anında madem bu kadar seviyor, yenisini yapayım bari dedim. Ondan sonra hemen yapımcımızı aradım sevgili yapımcımız da duyarlılık gosterdi, şimdi cekimdeler" dedi.
"Belki onu birinci bolume getireceğim, ismini soylemeyeyim"
Cevresini cok fazla gozlemlediğini ve yeni dizinin ilk bolumune ise cok onemli yabancı bir rapciyi getireceğini belirten Ilıcalı, "Biraz etkilenirim, cok gozlemlerim yani mesela Leyla'nın sevdiği bir rap muzik yapan var, cok onemli bir yıldız. Leyla'da şimdi Turkiye'yi temsil ediyor. Yabancı ağır sıklet bir yıldız, belki onu birinci bolume getireceğim, ismini soylemeyeyim" diye konuştu. - DENİZLİ
Kaynak: İhlas Haber Ajansı