Bursa'nın İznik ilcesinde yeni tip koronaviruse (Kovid-19) yakalanmasının ardından evinde karantinaya alınan sağlık calışanı baba, kızı ile merdivenlerdeki diyaloğunu goruntuleyerek sosyal medyada paylaştı.
İlce Sağlık Mudurluğunde filyasyon ekibinde gorev yaparken Kovid-19'a yakalanan Bulent Durmuş, evinin catı katında karantinaya girdi.

Eşi ve cocuğundan uzak duran baba, 5 yaşındaki kızı Ecem Loya Durmuş ile uzaktan yaptığı konuşmanın video kaydını sosyal medyada yayınladı. Kısa surede ilgi goren video, izleyenleri duygulandırdı.
Ecem Loya Durmuş, videoda babasına, "Hatırladın mı bir akşam oyun oynadıktan sonra nasıl sarılıyorduk. Kucağında uyumak istiyorum. Baba keşke yanına gelebilseydim." diye sesleniyor.
Baba Durmuş da "Yine sarılacağız bir tanem, 2 gun sonra sıkı sıkı sarılacağız." yanıtını veriyor.
Bilgilendirme videosu da paylaşan Durmuş, butun sağlıkcılar gibi uzun zamandır Kovid-19 ile mucadele verdiğini anlattı.
Bulent Durmuş, surecin zorluğunu testi pozitif cıktıktan sonra daha iyi anladığını belirterek, "Aynı evin icinde ailemden ayrı kalmak, bu sureci yaşamak insanı psikolojik olarak mahvediyor. Butun sağlıkcı arkadaşlara kolay gelsin diyorum. Hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Benim gibi hastalananlara 'gecmiş olsun' diyorum. Siz de evde kalın, kendinize dikkat edin." ifadelerini kullandı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Şenol Poyraz