AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Odunc, Kestel Belediye Başkanı Onder Tanır'ı ziyaret etti. 2021 yılının yatırım ve projelerinin değerlendirildiği ziyaretin ardından konuşan Başkan Tanır, ' 2021 yılı, Kestel'e ciddi katkı sunacak ve marka değer katacak projelerin hayata gececeği, temellerin atılacağı bir 'Proje Yılı' olacak" dedi.
Milletvekili Atilla Odunc, Kestel Belediye Başkanı Onder Tanır'a ziyarette bulundu. 2021 yılının yatırım ve projelerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Yardımcıları ve Birim Mudurleri de yer aldı. Ziyaretin ardından konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Odunc, 'Bursa'nın en guclu uc sanayi bolgesinin kalbinde olan, bir yanda tarım diğer yanda dağ turizmine musait olan Kestel ilcemiz, 18 yıldır AK Belediyecilik ile yonetiliyor. Bursa Buyukşehir Belediyemiz eliyle gercekleştirdiğimiz bircok projenin yanı sıra Kestel Belediyemizin de katkıları ile 'Yaşayan bir Kestel' inşa etmeyi cok şukur ki başardık. Turkiye'nin otesinde Balkanlardan ve Kafkaslardan yoğun goc alan Kestel ilcemizde Mimar Onder Tanır liderliğinde yeni bir seferberlik başlattık. Bir yanda depremler diğer yanda pandemi koşullarına rağmen, 5 yılda 50 yıl ileriye taşıyabileceğimiz bir Kestel inşa ediyoruz. İnanıyorum ki, Kestel ilcemiz, Belediye Başkanımız Mimar Onder Tanır ile birlikte daha modern ve guclu bir kent vizyonunu bu donemde yakalayacaktır" dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Odunc'e teşekkurlerini sunan Başkan Tanır, "2019 yılında değerli Kestelli hemşehrilerimiz, bizleri bu goreve layık gorerek iş başına getirdi. Goreve başladıktan sonra secim doneminde vatandaşlarımızın talep ettiği ve bizim de soz verdiğimiz gibi calışmalarımıza adım adım devam ediyoruz. Ortak akılla hareket eden, cevik ve etkili belediyecilik anlayışıyla Kestel'imize hizmet vermek icin gerekli alt yapımızı ve calışma stratejimizi hazırladık. Artık 2020 yılının sonuna geldik. 2021 yılında yapacağımız, planladığımız ve tamamlayacağımız projelerin değerlendirmesini yaptık. İnşallah 2021 yılı, Kestel'e ciddi katkı sunacak ve marka değer katacak projelerin hayata gececeği, temellerin atılacağı bir 'Proje Yılı' olacak. Hayata gecireceğimiz projelerimiz ile, hemşehrilerimizin kalbine, gonullerine dokunacağız ve daha yaşanabilir bir Kestel inşa edeceğiz. İnşallah 2021 Ocak ayı itibariyle projelerimizi ilgili bakanlıklarımıza ileteceğiz" dedi. - BURSA