Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, ust uste alınan galibiyetleri surdurmek istediklerini soyleyerek, Teknik Direktor Sergen Yalcın icin, "Beşiktaş efsanesi" dedi.
Beşiktaş'ta son maclarda gosterdiği performansla dikkatleri ceken isimlerden olan Rachid Ghezzal, bugun yapılan antrenman oncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın son durumunu aktaran başarılı oyuncu, "2-3 maclık sure zarfından once zor bir donem gecirdik ama iyi bir reaksiyon gosterip 3 galibiyet aldık. Takım olarak iyi bir durumdayız, iyi bir ortam var. Galibiyetler alıyoruz. Yukarıya doğru bir tırmanışa gectik ve galibiyetlerimize devam etmek istiyoruz" diye konuştu.
Sezon sonunda bitecek olan sozleşmesiyle ilgili sorulan soruya Ghezzal, "Şu an burada olduğum icin mutluyum ve taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkur ediyorum. Benim icin onemli olan şu anda iyi oynayıp sahaya odaklanmak. Bunları konuşmak icin erken" cevabını verdi.
"Mahrez'le kıyaslanmak guzel"
Başakşehir, Fenerbahce ve Kasımpaşa maclarında gosterdiği performans sonrasında yıldız oyuncu Mahrez'le kıyaslanmasıyla ilgili konuşan Rachid Ghezzal, "Arkadaşım Mahrez'le kıyaslanmak cok guzel. Kendisi benim cok iyi bir arkadaşım ve Afrika'nın en iyi ismi. Boyle bir kıyas yapılması cok guzel" yorumunu yaptı.
Sağ kanatta beraber oynadıkları Rosier'le iyi bir uyum yakaladıklarını da soyleyen başarılı oyuncu, "Rosier'le aynı dili konuştuğumuz icin daha kolay oluyor. İkimiz bu durumdan dolayı memnunuz ve iyi oynuyoruz. Ben ya da Rosier olmasa da sağ kanattaki iyi goruntu onemliydi. Şu anda iyi gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
"Beşiktaş'ta efsane olmak kolay değil"
Zorlu bir periyoda gireceklerine dikkat ceken Cezayirli futbolcu, "İyi bir takımız, kim oynarsa bu takımda iyi oynar. Az ya da cok sure almak değil verilen katkı onemli. 3 maclık periyota gireceğiz, bu surede herkesin katkı vermesi cok onemli" dedi.
Form durumunun yukselmesinin sebebini ozguven olarak dile getiren Ghezzal, "Form durumunun ulkeden ziyade, bunun ozguven duygusuyla ilgili olduğunu duşunuyorum. Beşiktaş'ın ozguven vermesi, hocanın bana duyduğu guvenle ben formumun bu seviyeye geldiğini duşunuyorum" acıklamasında bulundu.
Sozleşme konusuyla ilgili soruyu tekrar yanıtlayan Ghezzal, "Şu anda sezonun başındayız, cok fazla mac var ve cok hedef var. Oncelikle burada bir şeyler kazanmak istiyorum, şu anda buna odaklandım" şeklinde konuştu.
Gecmiş donemde oynadığı bolgede Quaresma'nın forma giydiği hatırlatılan başarılı oyuncu, "Umarım taraftarla aramda boyle bir durum olur. Quaresma burada bir efsane. Beşiktaş'ta efsane olmak kolay değil. Benim mevkimde oynayan oyunculardan ziyade şu anda Beşiktaş'taki kariyerime ve sahada neler yapabileceğime odaklandım" acıklamasını yaptı.
Son olarak Teknik Direktor Sergen Yalcın'la ilgili duşuncesi sorulan Ghezzal, "Sergen Yalcın tek kelimeyle Beşiktaş efsanesi" diyerek sozlerini tamamladı. - İSTANBUL
Kaynak: İhlas Haber Ajansı