TV 100'de Cağla Atlı'nın sunduğu Şimdi Konuşalım programında Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı ile AK Partili İBB Meclis Uyesi Mucahit Birinci arasında yaşanan sert tartışma sonrası programa reklam arası verilmek zorunda kaldı.
TV 100'de yaşanan tartışmanın ardından verilen reklam arasında Murat Sarı ve CHP'li Kadir Gokmen Oğut canlı yayını terk etti. TV 100'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun "Telefonum dinleniyor" acıklaması yorumlandı.

Cağla Atlı'nın "Kılıcdaroğlu dinleniyor mu? Ne diyorsunuz?" sorusuna Murat Sarı, "Ben niyet okumam, ne olduğunu bilmiyorum. Yalnız şoyle bir durum var; 11 milyon 9 bin 823 yurtici oy, yurtdışı 221 bin 797 oy. Toplam 11 milyon 231 bin 620 oy. 2018 secimlerinde CHP'nin aldığı oy. Ve oy pusulasında CHP, altında da Kemal Kılıcdaroğlu yazıyor. Yani bu kişi 11 milyon 231 bin 620 kişiyi temsil ediyor. Her şeyi bir kenara bırakın. Ve cıkıyor diyor ki, "Benim boyle bir sorum var". Hukuki olarak bugun soyledi. Herhalde başvuracaklardır da. Bu konu ile ilgili benim yorumum bu" dedi.
Murat Sarı'nın "Gundem carpıtmaymış değilmiş falan bilmiyorum. Savcılığa suc duyurusunda bulanacaklar. Ne sonuc alırlar ne sonuc almazlar bilmiyorum" sozlerine AK Partili Mucahit Birinci'nin yaptığı "Başvuracaklarını biliyor musunuz?" sozleri sonrası programında tansiyon yukseldi.
[h=3]"HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ"[/h]Murat Sarı, yaşanan tartışma sırasında Mucahit Birinci'ye sesini yukselterek defalarca "Haddinizi bileceksiniz" dedikten sonra, "Kimsiniz siz? Sen siyasetci misin, avukat mısınız?" dedi.
Programın sunucusu Cağla Atlı da tansiyonun yukselmesinin ardından programa reklam arası verdi.
[h=3]"KARARINIZA SAYGIMIZ SONSUZ"[/h]Cağla Atlı, Murat Sarı'nın canlı yayını terk etmesinin ardından yaptığı acıklamada "Programımızın başında olan bir konuğumuz daha vardı. Konsensus Araştırma Başkanı Murat Sarı. Kendisi biraz evvel kendi isteği ile programdan ayrılmak istediğini soyledi. Kararınıza saygımız sonsuz" dedi.
[h=3]"HER REKLAMA GİTTİĞİMİZDE BİR KONUK KAYBEDİYORUZ"[/h]Programın sunucusu Cağla Atlı, Kadir Gokmen Oğut'un canlı yayını terk etmesinin ardından şu acıklamayı yaptı:
"Şimdi Konuşalım'a kaldığımız yerden devam ediyoruz. Her reklama gittiğimizde bir konuğumuzu kaybediyoruz. Yaşanan tatsız bir tartışma nedeniyle. Once Murat Sarı programımızı terk etmek istedi. Kendisine saygı duyuyoruz elbette. Kararınını da saygıyla karşıladık.
Biraz evvel de Kadir Gokmen Oğut, zaten canlı yayındayken ayrılmak istediğini soylemişti. Israrla durdurmuştuk kendisini ama… Tercih kendisinin elbette. Biz geriliyoruz o anlar yaşandığı zaman elbette… Karşıt goruşlu konukları almaya gayret ediyoruz.
Herkesin sesi olmaya gayret ediyoruz. Bazı tartışmalar tatsız olabiliyor. Umarız bir daha bu tur tartışmalar yaşanmaz. Dozunda tartışmalar en guzelidir. "